Агуеро: У Ситују док не освојимо ЛШ!

Фудбалер Манчестер ситија Серхио Агуеро рекао је у суботу да ће остати у том клубу све док не освоји Лигу шампиона.

Фудбал 08.11.2014 | 17:15
Агуеро: У Ситују док не освојимо ЛШ!

"Не само да ћу остати (у клубу), него ћу остати све док не освојимо Лигу шампиона", рекао је Агуеро за британске медије.

Екипа Мануела Пелегринија је у среду на свом терену изгубила од московског ЦСКА са 2:1 у четвртом колу Групе Е Лиге шампиона.

Шампион Премијер лиге је након тог пораза последњи на табели са само два освојена бода и уколико жели да се пласира у нокаут фазу мораће у последња два кола да победи Бајерн из Минхена и Рому.

"Табела наше групе у Лиги шампиона не изгледа онако како се очекивало. Нисмо видели прави Сити у Европи, али остале су нам последње две утакмице где се надам да ће се појавити прави Сити. Ако не преокренемо ситуацију, то ће бити најгора сезона клуба у Лиги шампиона", казао је Агуеро, који је у Ситију од 2011. године.

Манчестер Сити игра против Квинс Парк Ренџерса у Премијер лиги, а утакмица против те екипе код Агуера буди лепе успомене јер је управо против КПР постигао гол који је његовој екипи донео титулу шампиона 2012. године.

"Увек ми то падне на памет кад год неко помене КПР. То ће заувек остати урезано у мом сећању", рекао је аргентински фудбалер.

Меч 11. кола Премијер лиге између Манчестер Ситија и КПР игра се у суботу од 18.30.

Коментари / 0

Оставите коментар