Aguero: U Situju dok ne osvojimo LŠ!

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero rekao je u subotu da će ostati u tom klubu sve dok ne osvoji Ligu šampiona.

Fudbal 08.11.2014 | 17:15
Aguero: U Situju dok ne osvojimo LŠ!

"Ne samo da ću ostati (u klubu), nego ću ostati sve dok ne osvojimo Ligu šampiona", rekao je Aguero za britanske medije.

Ekipa Manuela Pelegrinija je u sredu na svom terenu izgubila od moskovskog CSKA sa 2:1 u četvrtom kolu Grupe E Lige šampiona.

Šampion Premijer lige je nakon tog poraza poslednji na tabeli sa samo dva osvojena boda i ukoliko želi da se plasira u nokaut fazu moraće u poslednja dva kola da pobedi Bajern iz Minhena i Romu.

"Tabela naše grupe u Ligi šampiona ne izgleda onako kako se očekivalo. Nismo videli pravi Siti u Evropi, ali ostale su nam poslednje dve utakmice gde se nadam da će se pojaviti pravi Siti. Ako ne preokrenemo situaciju, to će biti najgora sezona kluba u Ligi šampiona", kazao je Aguero, koji je u Sitiju od 2011. godine.

Mančester Siti igra protiv Kvins Park Rendžersa u Premijer ligi, a utakmica protiv te ekipe kod Aguera budi lepe uspomene jer je upravo protiv KPR postigao gol koji je njegovoj ekipi doneo titulu šampiona 2012. godine.

"Uvek mi to padne na pamet kad god neko pomene KPR. To će zauvek ostati urezano u mom sećanju", rekao je argentinski fudbaler.

Meč 11. kola Premijer lige između Mančester Sitija i KPR igra se u subotu od 18.30.

Komentari / 0

Ostavite komentar