Ноле сутра креће у нови лондонски поход!

Најбољи тенисер планете, Новак Ðоковић, увећао је мало своју предност на најновијој АТП ранг листи у односу на Швајцараца Роџера Федерера. Међутим, све дилеме око трона на крају сезоне биће познате после завршног турнира у Лондону, који почиње 9. новембра. Ово исто тврди и самоуверени Федерер, који не жали много за поразом у Берсију, јер је место одлуке било и остаће - Лондон.

Тенис 08.11.2014 | 14:00
Ноле сутра креће у нови лондонски поход!

Ђоковић и у енглеској престоници брани титулу и прилично је ентузијастичан поводом предстојећих изазова. А чини се да му неће бити толико тешко барем у почетку.

Жребом за завршни Мастерс сезоне најбољи тенисер света сврстан је у групу А са Вавринком, Бердихом и Чилићем. Групу Б предводи Федерер коме ће на црту изаћи Нишикори, Мареј и Раонић.

У енглеској престоници нећемо гледати трећег тенисера света Рафаела Надала, који је успешно оперисао слепо црево у Барселони и чији се повратак на терен очекује већ почетком 2015. године.

У сваком случају, у Лондону ће бити сјајна постава, предстоје нам велика узбуђења и озбиљна борба прва два рекета света, мада не смемо занемарити ни остале учеснике који су у одличној форми и могу да изненаде.

У дубл конкуренцији ће такође бити интересантно. Највише пажње треба обратити на српско-канадски тандем Зимоњић - Нестор, који ће у Б групи укрстити рекете са Марселом Мелом и Иваном Додигом, Марселом Грањолерсом и Марк Лопезом а како се чини највећи ривали биће им Французи Жилијан Бенето и Роже-Васлан. У групи А су први носиоци на завршном Мастерс турниру у Лондону Американци Боб и Мајк Брајан, Аустријанац Александар Пеја и Бразилац Бруно Соареш, као и Холанђанин Жан-Жулијен Ројер и Румун Хорија Текау.

Коментари / 0

Оставите коментар