Nole sutra kreće u novi londonski pohod!

Najbolji teniser planete, Novak Ðoković, uvećao je malo svoju prednost na najnovijoj ATP rang listi u odnosu na Švajcaraca Rodžera Federera. Međutim, sve dileme oko trona na kraju sezone biće poznate posle završnog turnira u Londonu, koji počinje 9. novembra. Ovo isto tvrdi i samouvereni Federer, koji ne žali mnogo za porazom u Bersiju, jer je mesto odluke bilo i ostaće - London.

Tenis 08.11.2014 | 14:00
Nole sutra kreće u novi londonski pohod!

Đoković i u engleskoj prestonici brani titulu i prilično je entuzijastičan povodom predstojećih izazova. A čini se da mu neće biti toliko teško barem u početku.

Žrebom za završni Masters sezone najbolji teniser sveta svrstan je u grupu A sa Vavrinkom, Berdihom i Čilićem. Grupu B predvodi Federer kome će na crtu izaći Nišikori, Marej i Raonić.

U engleskoj prestonici nećemo gledati trećeg tenisera sveta Rafaela Nadala, koji je uspešno operisao slepo crevo u Barseloni i čiji se povratak na teren očekuje već početkom 2015. godine.

U svakom slučaju, u Londonu će biti sjajna postava, predstoje nam velika uzbuđenja i ozbiljna borba prva dva reketa sveta, mada ne smemo zanemariti ni ostale učesnike koji su u odličnoj formi i mogu da iznenade.

U dubl konkurenciji će takođe biti interesantno. Najviše pažnje treba obratiti na srpsko-kanadski tandem Zimonjić - Nestor, koji će u B grupi ukrstiti rekete sa Marselom Melom i Ivanom Dodigom, Marselom Granjolersom i Mark Lopezom a kako se čini najveći rivali biće im Francuzi Žilijan Beneto i Rože-Vaslan. U grupi A su prvi nosioci na završnom Masters turniru u Londonu Amerikanci Bob i Majk Brajan, Austrijanac Aleksandar Peja i Brazilac Bruno Soareš, kao i Holanđanin Žan-Žulijen Rojer i Rumun Horija Tekau.

Komentari / 0

Ostavite komentar