Пике је на клупи због недисциплине!

Енрике незадовољан односом који Пике има према обавезама у клубу.

Фудбал 07.11.2014 | 20:15
Пике је на клупи због недисциплине!

Ђерар Пике није први избор Луиса Енрикеа ове сезоне, заправо често није биИзвори блиски клубу из Каталоније, указали су на незадовољство Барсиног тренера, (не)дисциплином и мањком труда који је присутан код Пикеа, па је тако одлучио да Каталонца казни слањем на клупу за резервне играче.

Пике није први избор Луиса Енрикеа ове сезоне, заправо често није био ни други. Од могућих 14 утакмица, одиграо је осам од којих је једну почео са клупе. Штопер је седму сезону у Барси, а претходних шест је био стуб одбране и један од кључних играча најмоћније генерације Каталонаца која је освојила две Лиге шампиона, четири Примере и два Купа Краља. Пике је такође био незаменљив у шпанској репрезентацији која се попела на светски и европски трон. Пике је у том периоду три пута биран у идеалних 11 на свету у избору ФИФА.

Шта ће газде у Барселони рећи на овакав потез Енрикеа, видећемо, али може лако да се деси да тренер Каталонаца буде приморан да Пикеа врати у поставу, ако ни због чега другог, онда због маркетиншке вредности коју има.

Коментари / 0

Оставите коментар