Pike je na klupi zbog nediscipline!

Enrike nezadovoljan odnosom koji Pike ima prema obavezama u klubu.

Fudbal 07.11.2014 | 20:15
Pike je na klupi zbog nediscipline!

Đerar Pike nije prvi izbor Luisa Enrikea ove sezone, zapravo često nije biIzvori bliski klubu iz Katalonije, ukazali su na nezadovoljstvo Barsinog trenera, (ne)disciplinom i manjkom truda koji je prisutan kod Pikea, pa je tako odlučio da Katalonca kazni slanjem na klupu za rezervne igrače.

Pike nije prvi izbor Luisa Enrikea ove sezone, zapravo često nije bio ni drugi. Od mogućih 14 utakmica, odigrao je osam od kojih je jednu počeo sa klupe. Štoper je sedmu sezonu u Barsi, a prethodnih šest je bio stub odbrane i jedan od ključnih igrača najmoćnije generacije Katalonaca koja je osvojila dve Lige šampiona, četiri Primere i dva Kupa Kralja. Pike je takođe bio nezamenljiv u španskoj reprezentaciji koja se popela na svetski i evropski tron. Pike je u tom periodu tri puta biran u idealnih 11 na svetu u izboru FIFA.

Šta će gazde u Barseloni reći na ovakav potez Enrikea, videćemo, ali može lako da se desi da trener Katalonaca bude primoran da Pikea vrati u postavu, ako ni zbog čega drugog, onda zbog marketinške vrednosti koju ima.

Komentari / 0

Ostavite komentar