Роџерс пријети Челсију пред дерби!

Менаџер Ливерпула Брендан Роџерс рекао је данас да је његова екипа у успону форме и да би то требало да осете и њихови предстојећи ривали.

Фудбал 07.11.2014 | 17:45
Роџерс пријети Челсију пред дерби!

"Пред нашим навијачима тражим искључиво победу. Дижемо се, а требали би то да осете и наши противници. Утакмица с Челсијем је велика за нас. Прошле сезоне, када смо јурили титулу, нисмо добили жељени резултат, а овај пут верујем у добар исход", рекао је Роџерс, а преноси званични сајт енглеског клуба.

Ливерпул ће у суботу на стадиону Енфилд дочекати лидера шампионата – Челси у утакмици 11. кола Премијер лиге.

"Они су једина непоражена екипа у шампионату и сигурно су најквалитетнији у овом тренутку. Мислим да нам највише опасности прети од тројца (Дијего) Коста, (Сеск) Фабрегас и Еден Азар... Уколико их зауставимо, доћи ћемо до доброг резлтата", рекао је Роџерс.

Утакмица 11. кола енглеске Премијер лиге између Ливерпула и Челсија играће се у суботу од 13.45.

Менаџер Ливерпула осврнуо се и на овонедељни пораз његове екипе од Реал Мадрида у Лиги шампиона.

"План је био да будемо максимално концентрирани у одбрани, да пробамо да држимо добар резултат до полувремена. Примили смо гол, али сам углавном био задовољан како играмо. Био сам веома поносан на играче, али и на наше навијаче – њих 4.000 били су нам значајна подршка у Мадриду“.

Ливерпулу у Лиги шампиона предстоји велика борба за пласман у наредну фазу, пошто после четири утакмице имају само три бода, колико имао и последњепласирани Лудогорец, док је Реал Мадрид већ обезбедио пролазак у осмину финала са 12 бодова, док другопласирани Базел има шест.

Коментари / 0

Оставите коментар