Rodžers prijeti Čelsiju pred derbi!

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da je njegova ekipa u usponu forme i da bi to trebalo da osete i njihovi predstojeći rivali.

Fudbal 07.11.2014 | 17:45
Rodžers prijeti Čelsiju pred derbi!

"Pred našim navijačima tražim isključivo pobedu. Dižemo se, a trebali bi to da osete i naši protivnici. Utakmica s Čelsijem je velika za nas. Prošle sezone, kada smo jurili titulu, nismo dobili željeni rezultat, a ovaj put verujem u dobar ishod", rekao je Rodžers, a prenosi zvanični sajt engleskog kluba.

Liverpul će u subotu na stadionu Enfild dočekati lidera šampionata – Čelsi u utakmici 11. kola Premijer lige.

"Oni su jedina neporažena ekipa u šampionatu i sigurno su najkvalitetniji u ovom trenutku. Mislim da nam najviše opasnosti preti od trojca (Dijego) Kosta, (Sesk) Fabregas i Eden Azar... Ukoliko ih zaustavimo, doći ćemo do dobrog rezltata", rekao je Rodžers.

Utakmica 11. kola engleske Premijer lige između Liverpula i Čelsija igraće se u subotu od 13.45.

Menadžer Liverpula osvrnuo se i na ovonedeljni poraz njegove ekipe od Real Madrida u Ligi šampiona.

"Plan je bio da budemo maksimalno koncentrirani u odbrani, da probamo da držimo dobar rezultat do poluvremena. Primili smo gol, ali sam uglavnom bio zadovoljan kako igramo. Bio sam veoma ponosan na igrače, ali i na naše navijače – njih 4.000 bili su nam značajna podrška u Madridu“.

Liverpulu u Ligi šampiona predstoji velika borba za plasman u narednu fazu, pošto posle četiri utakmice imaju samo tri boda, koliko imao i poslednjeplasirani Ludogorec, dok je Real Madrid već obezbedio prolazak u osminu finala sa 12 bodova, dok drugoplasirani Bazel ima šest.

Komentari / 0

Ostavite komentar