Додик у новом босанском руху

Мало ко је могао до 12. октобра замислити Милорада Додика и његову такозвану Српску Православну Ергелу, коју чине Игор Радојичић, Небојша Радмановић и Жељка Цвијановић, како улазе у централу СДА и покорно љубе руку Бегу Бакиру Изетбеговићу, надајући се и ишчекујући да их та рука уведе у власт.

Република Српска 06.11.2014 | 21:34
Додик у новом босанском руху

До тог 12. октобра, који је коначно показао да Додик&Ергела немају никакву православну кичму, већ су најобичнији бескичмењаци, исти тај Додик и иста та Ергела су забрањивали Бегу Бакиру да уопште дође у Републику Српску. Да им је неко случајно поменуо Централу СДА и њихов одлазак у њу био би спаљен у Палати предсједника и на свим осталим трговима Републике Српске. И набијен на Колац, по старом добром „православном“ обичају.

„Прилика чини човјека“, каже народна пословица. А и нечовјека. И лажова. И свака звјерка покаже свој траг.

Прилике и неприлике које је донио 12. октобар Додику, Ергели и СНСД, показали су да међу њима нема политичара од формата, од дигнитета, од ријечи; Показали су и да су Додик&Ергела&Оркестар за сахрану РС интересна групација, која од прилике до прилике и од неприлике до неприлике, мијења све своје ставове и по потреби су мондијалисти, мултиетничари, антирасисти, националисти, шовинисти, фашисти, расисти, примитивци, насилници, первертити.

Све је варијабилно, осим једне константе – они желе искључиво да заштите сопствене позиције и богатство које су злочином стекли. И спремни су на све и сваки заокрет, ма колико тај салто монструозан био.

Зато и љубе руку Бегу Бакиру, исту ону коју су до 12. октобра гласно и јавно сабљом сјекли.

Заборавих рећи да су по потреби и Русофили. Тако је Додик данима кетио да га Путин прими; И успио је, што му је донијело одређене позитивне помаке у кампањи.

Мјесецима и годинама прије тога он и његове политичке стидне ваши, попут Предрага Ћеранића, Стефана Каргановића, Пере Симића, Милана Љепојевића, представника Нове српске идиотске мисли из Београда и остале плаћеничке булументе, креирали су црне листе са именима, како су их карактерисали, НАТО плаћеника, Америчких плаћеника, Западних плаћеника, Босанских плаћеника... који желе да Обојеним револуцијама сруше Русофила, Православца, Антибакировца, Антибосанца, Антиамериканца, Антизападњака, Антиглобалисту, Србенду Милорада Додика.

Исте те уштве данас позивају на рукољубе Бакиру, на дружење са НАТО, на изградњу БиХ, на Евроинтеграције, на Пробосанство и Пробошњаштво. На одјебавање Русије и Русофила.

Није ни чудо, јер уштвама све иде под капу. Као и шефовима тих уштви Додику&Ергели&Оркестру за сахрану РС!

Једна од Додикових водећих стидних ваши, Предраг Ћеранић, ислужени обавјештајац, лажни стручњак за безбједност, денунцијант по опредјељењу и ништарија по убјеђењу, након 12. октобра и топљења Додикове снаге као масла, напрасно је заборавио да је чак пријетио „западним плаћеницима“, да је пљувао по Америци и по Западу, да је у звијезде укивао Путина и Русију. И у звијезде укивао Додиково Антибакировско, Антибосанско, Антиамеричко, Антизападно, Антиглобално... дјеловање.

Сада та уштва у режимском Пресс-у, у тексту „Шта ће даље бити“, објављеном 6. новембра, одједном „открива Америку“.
„Америчка дипломатија у великом стилу вратиће се у БиХ, јер су у Вашингтону схватили да су Руси 'пред вратима'. Зато ће СНСД, ХДЗ и СДА формирати власт, а на Човићу је да с Изетбеговићем придобије Додика да 'то с Русима не иде'. Јер ратници исламске државе се ускоро враћају кући, ту је и Ал Каида. Бог је високо, Русија далеко, а НАТО је већ ту“, закључује израубована уштва Ћеранић.

Као задња биједна Додикова куртизана, офуцани Ћеранић, шћућурен као пуж голаћ, сугерише Додику да је Комплетан Идиот и да Човић и Изетбеговић треба да га поуче да је „Бог високо, Русија далеко,а НАТО већ ту“. Уз то, стара сифилистична камењарка Ћеранић сугерише јавности, да Додик после 12. октобра није више Додик до 12. октобра и да је дошло вријеме да Америку поново пољуби у .... И то страсно, филмски. Са језиком.

Ћеранић је ту да љуби прије њега. Равно до дна.

Да би Додик могао поново да пољуби Америку и Запад у ..., да би могао поново да постане оно што је и раније био - њихов ректални алпиниста,  мора претходно да рукољубом и пољупцима по осталим дијеловима тијела Бега Бакира покуша доказати своју новооткривену правовјерност и аргументовати да је свјестан чињенице да је „Бог високо, Русија далеко, а НАТО већ ту“.

И прије и послије 12.октобра, ма шта чинили, Додик&Ергела&Оркестар за Сахрану РС&Уштве&Стидне ваши били су и остали злоћуда интересна организација, група грађана опасних намјера и криминалне провинијенције, која нема ни религије, ни вјере, ни нације, ни образа, ни морала, ни људскости, ни ичега нормалног и природног и која једино среброљубље има као идеологију.

слободанвасковицблогспот

Коментари / 39

Оставите коментар
Name

ЗЕ

06.11.2014 20:59

Српска "болест", дража власт од женска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нато

06.11.2014 21:00

браво за додика конацно бих иде у добром смеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланко Д.

06.11.2014 21:02

Васковицу свака ти је златна и ист ин ИТА.Смрадови су свуда око нас нас,власт је њима Јос једини излаза;и ја УНАМ да ЦЕ над тад полозити рацуне напаценом и извараном Српском народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канонизација у свеца

06.11.2014 21:03

Мјесецима и годинама прије тога он и његове политичке стидне ваши, попут Предрага Ћеранића, Стефана Каргановића, Пере Симића, Милана Љепојевића, представника Нове српске идиотске мисли из Београда...Аутор ваљда мисли на Нову српску политичку мисао, острашћени wеб сајт који најоштрије и најпоганије пише о Александру Вучићу, а Милорада Додика "уздиже у српског свеца".Не би ме зачудиоло да га "канонизују" у раван Светог Саве, како су кренули?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка СДС-у

06.11.2014 21:05

Са каквом погани се СДС суочио добро је и прошао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско

06.11.2014 21:10

Мени је од овог Додиковог преобразаја и клањања Бакиру јос цуднији нас Српски менталитет. Додусе мисим само на нас Србе из РС-а. Поред толико афера,пљацки,беспарице, намјестених конкурса,затворених фабрика,пропалог здравства,кредитних пензија које нису ни пола просјецне плате...ови опет састављају владу? Неки дан сам сасвим слуцајно цуо информацију да се могло запослити 1000 Бањалуцана, али је тај пројекат пропао због похлепе градских власти! О детаљима не могу. Па докле висе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е...

06.11.2014 21:11

...нек' ти имаш и вјеру и нацију коју си најстрашније попљувао у 60 Бакирових минута! Имао си и ти свог Бакира...не тако давно! Истина је да прилика чини човјека...ти си прави примјер за то васковићу...Немаш права дијелити другима лекције, па ни Баји...он је ипак политичар, па је то нормално, али ти...шта си ти?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

06.11.2014 21:12

Потписујем...само јос да додам крст на Златисту, дом на Палама имена Р.Карадзици ,Техеран...Све је то позаборављо лопов Лактаски и сјео ипод зехлене заставе са љиљанима и набацио кез...дајте СИПУ СДС-у годину дана да их ми похапсимо...па онда радите ста хоцете од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

06.11.2014 21:12

Прави босански, пунокрвни .... Надам се да се неце коњ наљутити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Р

06.11.2014 21:23

Ста реце мајке ти. Поредис увазеног новинара и "овог" политицара. И казес да је то у поитици допустено. Ко ребе филлује јадан не био?

ОДГОВОРИТЕ
Name

циталац

06.11.2014 21:30

Неда Баја седло ако мора и сам це га носити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрват

06.11.2014 21:35

Сад вам вас Биг Додик везати затаву са Муслиманима и на крају це реци зивио Алија Изетбеговиц....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зона

06.11.2014 21:36

Свака част Васковићу за НСПМ и Ђорђа Вукадиновића,требало га је само видјети оне изборне ноћи када је Додик проглашавао Жељку Цвијановић за побједницу, а Иванић и Бореновић све то аргументовано демантовали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пане

06.11.2014 21:40

нека српска странка мора бити у савјету министара,посто је снсд освојила највисе гласова из рс за парламент бих, сасвим нормално је да снсд буде у савјету министара.а сда је освојила највисе гласова у федерацији,сасвим нормално је да преговарају снсд и сда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

06.11.2014 21:46

Глупо је о овоме расправљати,јер све је то политика како на овим просторима,тако И у цијелом свијету.Новинару размисли мало о овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

06.11.2014 21:52

Др Џекил и Мистер Хајд наш лакташки светац :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

06.11.2014 21:56

Не одговара Вам када се свађају ,не одговара Вам када се договарају,па шта Вама одговара?

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

06.11.2014 22:11

Овај сусрет Додика И Изетбеговића је за поздравити,јер треба живјети као сав нормалан свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ммм

06.11.2014 22:13

Миле Додик звани пробосански политицар..................сјео по зелену заставу...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо2

06.11.2014 22:24

ЈА стаје него ново рухо пртворио се јагње ниста утицница

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

06.11.2014 22:39

Пробосанска политика је она у којој се неко бори да свима у БиХ буде боље. БиХ у еброатланским интеграцијама је несто око цег би се дало направит компромис. Е сас дал се дотицни бори за то ил да буде добро кумовима му и њему и да се паразити накаце на дрзавну сису и да се кумови умрезе у јавне набавке и остало... Ако треба због тог бит Босанац то је ок. Он би за то био и Еским само да остане на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

06.11.2014 22:42

Дзаба љуби скуте бакиру,дзаба моли,стење,ниста од тога\!рампа му је.Није Бакир јадо па да је од јуце.Нема превртљивца ни у једној бих комбинацији,и то га поједе нацисто.Ту су ингеренције,моц паре,сипа ,тузиластво.Инострани посови и све це савезу припасти.Не пада сњег да прекрије брјег него да свака звјер остави свој траг!који блам данас али дзаба.Утекмица се наставља сада је пресинг,изгубио је главну моц.Јос мало и Република Српска прави се вецина без њега!Горопандни медјед се претвара у миса кокосара!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

06.11.2014 22:42

Најебао је он. Нисте ви свјесни неких ствари, односно шта се иза брда ваља...

ОДГОВОРИТЕ
Name

на крају баладе

06.11.2014 23:09

СИПА хапси логораса Рајка због крадје бандере из Електропреноса (по пријави Н.Н. радника из дотицне фирме сина једне уцитељице) а универзитет на палама добива приватног власника и нови одсјек за филмску резију и дресирање магаради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти новинар

06.11.2014 23:10

Опет овај Васковић са глипостима "из његових извора". Испромашиво си се само тако. Иди брате одмори мало пенкало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

06.11.2014 23:19

Сретно баја у новом руху , надам се даце бакир једног дана проци ко и злаја , ко са дјаволом тикве сади огалаву му се разбијају !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забрањени

06.11.2014 23:21

Која је љига овај Васковић којо пљување како су ови србски издајници јер су данас разговарали са СДА "мрском" данас али кад сутра ови његови љубимци буду разговарали о коалицији то ће бити друга СДА најдемократскија партија.Па ја се питам колико човек мора бити без карактера и морала даби био као он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занимљиво стиво!

06.11.2014 23:42

Васковиц се окреце како вјетар пусе, нема отпора. Ста цес, додје тако и Бакир 'мјесто Бакира...Слободане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

07.11.2014 00:35

Ко је мога замислити да ће после тог 12 Октобра г-дин Младен Босић понудити мјесто мандатара г-дину Петру Ђокићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бмесих

07.11.2014 18:58

Све је као предратне 90-те кад су Изетбеговић,Караџић и Бобан створили прву братску и јединствену клероетничку коалициону власт. Само њих тројице нема; двојица мртва а трећем је судбина доживотна робија. Ваљда нас неће увести у рат,мада ништа друго и не знају, као и споменути им претходници, сем да завађају клероетничка племена, да би што дуже владали и да би несметано крали!!! Благо нама с њима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

07.11.2014 20:37

Ђон образ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајнехај

08.11.2014 01:44

Боље и овако него онако 92-95

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

08.11.2014 12:26

Е ЈЕСИ ЈАДАН БАЈА НЕМА СТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЗ

08.11.2014 12:59

Ја контао ето њих у Сарајево са српским барјаком како рече Цвијановићка , кад ето њих погнутих

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЗ

08.11.2014 13:10

ЊУШКИ ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

08.11.2014 15:04

само знам да це све урадити да уклони сдс из политике и сту науми урадице сигурно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Стојановиц

08.11.2014 16:10

Цињеница је да од баје постаде бајица. Погубљен и стурен. И сто је по њега најгоре сто је дезорјентисан. Посље 12.10. никада висе неце бити исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

08.11.2014 18:41

Нити је Додик Босанац, нити Бакир. Они су лопови, а Босанци су поштен свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вогосца

08.11.2014 18:48

Гдје је сада Цвијановицка да трци трку у Сарајеву са српском заставом ко је сада пробосански оријентисан иду на ноге Бакиру а рекли су да неце никад а посебно мали пробосански србин Косарац Радојциц, ста је прицао пред изборе толико о њиховој искрености и обецањима.

ОДГОВОРИТЕ