Dodik u novom bosanskom ruhu

Malo ko je mogao do 12. oktobra zamisliti Milorada Dodika i njegovu takozvanu Srpsku Pravoslavnu Ergelu, koju čine Igor Radojičić, Nebojša Radmanović i Željka Cvijanović, kako ulaze u centralu SDA i pokorno ljube ruku Begu Bakiru Izetbegoviću, nadajući se i iščekujući da ih ta ruka uvede u vlast.

Republika Srpska 06.11.2014 | 21:34
Dodik u novom bosanskom ruhu

Do tog 12. oktobra, koji je konačno pokazao da Dodik&Ergela nemaju nikakvu pravoslavnu kičmu, već su najobičniji beskičmenjaci, isti taj Dodik i ista ta Ergela su zabranjivali Begu Bakiru da uopšte dođe u Republiku Srpsku. Da im je neko slučajno pomenuo Centralu SDA i njihov odlazak u nju bio bi spaljen u Palati predsjednika i na svim ostalim trgovima Republike Srpske. I nabijen na Kolac, po starom dobrom „pravoslavnom“ običaju.

„Prilika čini čovjeka“, kaže narodna poslovica. A i nečovjeka. I lažova. I svaka zvjerka pokaže svoj trag.

Prilike i neprilike koje je donio 12. oktobar Dodiku, Ergeli i SNSD, pokazali su da među njima nema političara od formata, od digniteta, od riječi; Pokazali su i da su Dodik&Ergela&Orkestar za sahranu RS interesna grupacija, koja od prilike do prilike i od neprilike do neprilike, mijenja sve svoje stavove i po potrebi su mondijalisti, multietničari, antirasisti, nacionalisti, šovinisti, fašisti, rasisti, primitivci, nasilnici, pervertiti.

Sve je varijabilno, osim jedne konstante – oni žele isključivo da zaštite sopstvene pozicije i bogatstvo koje su zločinom stekli. I spremni su na sve i svaki zaokret, ma koliko taj salto monstruozan bio.

Zato i ljube ruku Begu Bakiru, istu onu koju su do 12. oktobra glasno i javno sabljom sjekli.

Zaboravih reći da su po potrebi i Rusofili. Tako je Dodik danima ketio da ga Putin primi; I uspio je, što mu je donijelo određene pozitivne pomake u kampanji.

Mjesecima i godinama prije toga on i njegove političke stidne vaši, poput Predraga Ćeranića, Stefana Karganovića, Pere Simića, Milana Ljepojevića, predstavnika Nove srpske idiotske misli iz Beograda i ostale plaćeničke bulumente, kreirali su crne liste sa imenima, kako su ih karakterisali, NATO plaćenika, Američkih plaćenika, Zapadnih plaćenika, Bosanskih plaćenika... koji žele da Obojenim revolucijama sruše Rusofila, Pravoslavca, Antibakirovca, Antibosanca, Antiamerikanca, Antizapadnjaka, Antiglobalistu, Srbendu Milorada Dodika.

Iste te uštve danas pozivaju na rukoljube Bakiru, na druženje sa NATO, na izgradnju BiH, na Evrointegracije, na Probosanstvo i Probošnjaštvo. Na odjebavanje Rusije i Rusofila.

Nije ni čudo, jer uštvama sve ide pod kapu. Kao i šefovima tih uštvi Dodiku&Ergeli&Orkestru za sahranu RS!

Jedna od Dodikovih vodećih stidnih vaši, Predrag Ćeranić, isluženi obavještajac, lažni stručnjak za bezbjednost, denuncijant po opredjeljenju i ništarija po ubjeđenju, nakon 12. oktobra i topljenja Dodikove snage kao masla, naprasno je zaboravio da je čak prijetio „zapadnim plaćenicima“, da je pljuvao po Americi i po Zapadu, da je u zvijezde ukivao Putina i Rusiju. I u zvijezde ukivao Dodikovo Antibakirovsko, Antibosansko, Antiameričko, Antizapadno, Antiglobalno... djelovanje.

Sada ta uštva u režimskom Press-u, u tekstu „Šta će dalje biti“, objavljenom 6. novembra, odjednom „otkriva Ameriku“.
„Američka diplomatija u velikom stilu vratiće se u BiH, jer su u Vašingtonu shvatili da su Rusi 'pred vratima'. Zato će SNSD, HDZ i SDA formirati vlast, a na Čoviću je da s Izetbegovićem pridobije Dodika da 'to s Rusima ne ide'. Jer ratnici islamske države se uskoro vraćaju kući, tu je i Al Kaida. Bog je visoko, Rusija daleko, a NATO je već tu“, zaključuje izraubovana uštva Ćeranić.

Kao zadnja bijedna Dodikova kurtizana, ofucani Ćeranić, šćućuren kao puž golać, sugeriše Dodiku da je Kompletan Idiot i da Čović i Izetbegović treba da ga pouče da je „Bog visoko, Rusija daleko,a NATO već tu“. Uz to, stara sifilistična kamenjarka Ćeranić sugeriše javnosti, da Dodik posle 12. oktobra nije više Dodik do 12. oktobra i da je došlo vrijeme da Ameriku ponovo poljubi u .... I to strasno, filmski. Sa jezikom.

Ćeranić je tu da ljubi prije njega. Ravno do dna.

Da bi Dodik mogao ponovo da poljubi Ameriku i Zapad u ..., da bi mogao ponovo da postane ono što je i ranije bio - njihov rektalni alpinista,  mora prethodno da rukoljubom i poljupcima po ostalim dijelovima tijela Bega Bakira pokuša dokazati svoju novootkrivenu pravovjernost i argumentovati da je svjestan činjenice da je „Bog visoko, Rusija daleko, a NATO već tu“.

I prije i poslije 12.oktobra, ma šta činili, Dodik&Ergela&Orkestar za Sahranu RS&Uštve&Stidne vaši bili su i ostali zloćuda interesna organizacija, grupa građana opasnih namjera i kriminalne provinijencije, koja nema ni religije, ni vjere, ni nacije, ni obraza, ni morala, ni ljudskosti, ni ičega normalnog i prirodnog i koja jedino srebroljublje ima kao ideologiju.

slobodanvaskovicblogspot

Komentari / 39

Ostavite komentar
Name

ZE

06.11.2014 21:59

Srpska "bolest", draža vlast od ženska!

ODGOVORITE
Name

nato

06.11.2014 22:00

bravo za dodika konacno bih ide u dobrom smeru.

ODGOVORITE
Name

Milanko D.

06.11.2014 22:02

Vaskovicu svaka ti je zlatna i ist in ITA.Smradovi su svuda oko nas nas,vlast je njima Jos jedini izlaza;i ja UNAM da CE nad tad poloziti racune napacenom i izvaranom Srpskom narodu.

ODGOVORITE
Name

Kanonizacija u sveca

06.11.2014 22:03

Mjesecima i godinama prije toga on i njegove političke stidne vaši, poput Predraga Ćeranića, Stefana Karganovića, Pere Simića, Milana Ljepojevića, predstavnika Nove srpske idiotske misli iz Beograda...Autor valjda misli na Novu srpsku političku misao, ostrašćeni web sajt koji najoštrije i najpoganije piše o Aleksandru Vučiću, a Milorada Dodika "uzdiže u srpskog sveca".Ne bi me začudiolo da ga "kanonizuju" u ravan Svetog Save, kako su krenuli?!

ODGOVORITE
Name

Podrška SDS-u

06.11.2014 22:05

Sa kakvom pogani se SDS suočio dobro je i prošao!

ODGOVORITE
Name

Bosko

06.11.2014 22:10

Meni je od ovog Dodikovog preobrazaja i klanjanja Bakiru jos cudniji nas Srpski mentalitet. Doduse misim samo na nas Srbe iz RS-a. Pored toliko afera,pljacki,besparice, namjestenih konkursa,zatvorenih fabrika,propalog zdravstva,kreditnih penzija koje nisu ni pola prosjecne plate...ovi opet sastavljaju vladu? Neki dan sam sasvim slucajno cuo informaciju da se moglo zaposliti 1000 Banjalucana, ali je taj projekat propao zbog pohlepe gradskih vlasti! O detaljima ne mogu. Pa dokle vise?

ODGOVORITE
Name

E...

06.11.2014 22:11

...nek' ti imaš i vjeru i naciju koju si najstrašnije popljuvao u 60 Bakirovih minuta! Imao si i ti svog Bakira...ne tako davno! Istina je da prilika čini čovjeka...ti si pravi primjer za to vaskoviću...Nemaš prava dijeliti drugima lekcije, pa ni Baji...on je ipak političar, pa je to normalno, ali ti...šta si ti?

ODGOVORITE
Name

mi sami

06.11.2014 22:12

Potpisujem...samo jos da dodam krst na Zlatistu, dom na Palama imena R.Karadzici ,Teheran...Sve je to pozaboravljo lopov Laktaski i sjeo ipod zehlene zastave sa ljiljanima i nabacio kez...dajte SIPU SDS-u godinu dana da ih mi pohapsimo...pa onda radite sta hocete od drzave.

ODGOVORITE
Name

100%

06.11.2014 22:12

Pravi bosanski, punokrvni .... Nadam se da se nece konj naljutiti.

ODGOVORITE
Name

re R

06.11.2014 22:23

Sta rece majke ti. Poredis uvazenog novinara i "ovog" politicara. I kazes da je to u poitici dopusteno. Ko rebe filluje jadan ne bio?

ODGOVORITE
Name

citalac

06.11.2014 22:30

Neda Baja sedlo ako mora i sam ce ga nositi.

ODGOVORITE
Name

Hrvat

06.11.2014 22:35

Sad vam vas Big Dodik vezati zatavu sa Muslimanima i na kraju ce reci zivio Alija Izetbegovic....

ODGOVORITE
Name

Zona

06.11.2014 22:36

Svaka čast Vaskoviću za NSPM i Đorđa Vukadinovića,trebalo ga je samo vidjeti one izborne noći kada je Dodik proglašavao Željku Cvijanović za pobjednicu, a Ivanić i Borenović sve to argumentovano demantovali.

ODGOVORITE
Name

pane

06.11.2014 22:40

neka srpska stranka mora biti u savjetu ministara,posto je snsd osvojila najvise glasova iz rs za parlament bih, sasvim normalno je da snsd bude u savjetu ministara.a sda je osvojila najvise glasova u federaciji,sasvim normalno je da pregovaraju snsd i sda.

ODGOVORITE
Name

neutralan

06.11.2014 22:46

Glupo je o ovome raspravljati,jer sve je to politika kako na ovim prostorima,tako I u cijelom svijetu.Novinaru razmisli malo o ovome.

ODGOVORITE
Name

Zoran

06.11.2014 22:52

Dr Džekil i Mister Hajd naš laktaški svetac :-)

ODGOVORITE
Name

neutralan

06.11.2014 22:56

Ne odgovara Vam kada se svađaju ,ne odgovara Vam kada se dogovaraju,pa šta Vama odgovara?

ODGOVORITE
Name

neutralan

06.11.2014 23:11

Ovaj susret Dodika I Izetbegovića je za pozdraviti,jer treba živjeti kao sav normalan svijet.

ODGOVORITE
Name

mmm

06.11.2014 23:13

Mile Dodik zvani probosanski politicar..................sjeo po zelenu zastavu...........

ODGOVORITE
Name

nedjo2

06.11.2014 23:24

JA staje nego novo ruho prtvorio se jagnje nista uticnica

ODGOVORITE
Name

realno

06.11.2014 23:39

Probosanska politika je ona u kojoj se neko bori da svima u BiH bude bolje. BiH u ebroatlanskim integracijama je nesto oko ceg bi se dalo napravit kompromis. E sas dal se doticni bori za to il da bude dobro kumovima mu i njemu i da se paraziti nakace na drzavnu sisu i da se kumovi umreze u javne nabavke i ostalo... Ako treba zbog tog bit Bosanac to je ok. On bi za to bio i Eskim samo da ostane na vlasti

ODGOVORITE
Name

kolaps

06.11.2014 23:42

Dzaba ljubi skute bakiru,dzaba moli,stenje,nista od toga\!rampa mu je.Nije Bakir jado pa da je od juce.Nema prevrtljivca ni u jednoj bih kombinaciji,i to ga pojede nacisto.Tu su ingerencije,moc pare,sipa ,tuzilastvo.Inostrani posovi i sve ce savezu pripasti.Ne pada snjeg da prekrije brjeg nego da svaka zvjer ostavi svoj trag!koji blam danas ali dzaba.Utekmica se nastavlja sada je presing,izgubio je glavnu moc.Jos malo i Republika Srpska pravi se vecina bez njega!Goropandni medjed se pretvara u misa kokosara!?

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

06.11.2014 23:42

Najebao je on. Niste vi svjesni nekih stvari, odnosno šta se iza brda valja...

ODGOVORITE
Name

na kraju balade

07.11.2014 00:09

SIPA hapsi logorasa Rajka zbog kradje bandere iz Elektroprenosa (po prijavi N.N. radnika iz doticne firme sina jedne uciteljice) a univerzitet na palama dobiva privatnog vlasnika i novi odsjek za filmsku reziju i dresiranje magaradi

ODGOVORITE
Name

Ti novinar

07.11.2014 00:10

Opet ovaj Vasković sa glipostima "iz njegovih izvora". Ispromašivo si se samo tako. Idi brate odmori malo penkalo.

ODGOVORITE
Name

valter

07.11.2014 00:19

Sretno baja u novom ruhu , nadam se dace bakir jednog dana proci ko i zlaja , ko sa djavolom tikve sadi ogalavu mu se razbijaju !

ODGOVORITE
Name

Zabranjeni

07.11.2014 00:21

Koja je ljiga ovaj Vasković kojo pljuvanje kako su ovi srbski izdajnici jer su danas razgovarali sa SDA "mrskom" danas ali kad sutra ovi njegovi ljubimci budu razgovarali o koaliciji to će biti druga SDA najdemokratskija partija.Pa ja se pitam koliko čovek mora biti bez karaktera i morala dabi bio kao on.

ODGOVORITE
Name

Zanimljivo stivo!

07.11.2014 00:42

Vaskovic se okrece kako vjetar puse, nema otpora. Sta ces, dodje tako i Bakir 'mjesto Bakira...Slobodane.

ODGOVORITE
Name

Branko

07.11.2014 01:35

Ko je moga zamisliti da će posle tog 12 Oktobra g-din Mladen Bosić ponuditi mjesto mandatara g-dinu Petru Đokiću.

ODGOVORITE
Name

bmesih

07.11.2014 19:58

Sve je kao predratne 90-te kad su Izetbegović,Karadžić i Boban stvorili prvu bratsku i jedinstvenu kleroetničku koalicionu vlast. Samo njih trojice nema; dvojica mrtva a trećem je sudbina doživotna robija. Valjda nas neće uvesti u rat,mada ništa drugo i ne znaju, kao i spomenuti im prethodnici, sem da zavađaju kleroetnička plemena, da bi što duže vladali i da bi nesmetano krali!!! Blago nama s njima!

ODGOVORITE
Name

Direkt

07.11.2014 21:37

Đon obraz.

ODGOVORITE
Name

Hajnehaj

08.11.2014 02:44

Bolje i ovako nego onako 92-95

ODGOVORITE
Name

pera

08.11.2014 13:26

E JESI JADAN BAJA NEMA STA

ODGOVORITE
Name

ZZ

08.11.2014 13:59

Ja kontao eto njih u Sarajevo sa srpskim barjakom kako reče Cvijanovićka , kad eto njih pognutih

ODGOVORITE
Name

ZZ

08.11.2014 14:10

NJUŠKI ;)

ODGOVORITE
Name

dado

08.11.2014 16:04

samo znam da ce sve uraditi da ukloni sds iz politike i stu naumi uradice sigurno

ODGOVORITE
Name

Darko Stojanovic

08.11.2014 17:10

Cinjenica je da od baje postade bajica. Pogubljen i sturen. I sto je po njega najgore sto je dezorjentisan. Poslje 12.10. nikada vise nece biti isto.

ODGOVORITE
Name

Bosanac

08.11.2014 19:41

Niti je Dodik Bosanac, niti Bakir. Oni su lopovi, a Bosanci su pošten svijet.

ODGOVORITE
Name

vogosca

08.11.2014 19:48

Gdje je sada Cvijanovicka da trci trku u Sarajevu sa srpskom zastavom ko je sada probosanski orijentisan idu na noge Bakiru a rekli su da nece nikad a posebno mali probosanski srbin Kosarac Radojcic, sta je pricao pred izbore toliko o njihovoj iskrenosti i obecanjima.

ODGOVORITE