Ћурчић послије жријеба: Можемо у полуфинале!

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић рекао је да је задовољан противницима у групи за Европско првенство у Ческој и да верује да његов тим може да избори пласман у полуфинале.

Фудбал 06.11.2014 | 19:45
Ћурчић послије жријеба: Можемо у полуфинале!

"Задовољан сам што смо међу најбољих осам екипа у Европи, што смо у ужем кругу. Овде су све добре екипе. Ми нисмо случајно овде, верујемо у своје квалитете и верујем да можемо да направимо резултат, да прођемо групу", рекао је Ћурчић.

Фудбалска репрезентација Србије за играче до 21 године такмичиће се у групи А са селекцијама Чешке, Немачке и Данске на Европском првенству 2015. године у Чешкој, одређено је жребом у Прагу.

"Добили смо добре ривале... Немци су свакако најтежи противник и према оцени многих, главни фаворити за освајање трофеја. Ми против њих играмо први меч и сигуран сам да имамо шта да покажемо", рекао је Ћурчић.

"После Немаца нас очекује меч са домаћином Чешком, што је увек незгодно... Та два меча су најбитнији, али сви ми верујемо у добар резултат", додао је он.

У Групи Б смештени су Енглеска, Италија, Португал и Шведска. Србија ће све мечеве играти у Прагу. Европско првенство за играче до 21 године одржаће се од 17. до 30. јуна 2015 у Ческој.

Коментари / 0

Оставите коментар