Ćurčić poslije žrijeba: Možemo u polufinale!

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je zadovoljan protivnicima u grupi za Evropsko prvenstvo u Českoj i da veruje da njegov tim može da izbori plasman u polufinale.

Fudbal 06.11.2014 | 19:45
Ćurčić poslije žrijeba: Možemo u polufinale!

"Zadovoljan sam što smo među najboljih osam ekipa u Evropi, što smo u užem krugu. Ovde su sve dobre ekipe. Mi nismo slučajno ovde, verujemo u svoje kvalitete i verujem da možemo da napravimo rezultat, da prođemo grupu", rekao je Ćurčić.

Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače do 21 godine takmičiće se u grupi A sa selekcijama Češke, Nemačke i Danske na Evropskom prvenstvu 2015. godine u Češkoj, određeno je žrebom u Pragu.

"Dobili smo dobre rivale... Nemci su svakako najteži protivnik i prema oceni mnogih, glavni favoriti za osvajanje trofeja. Mi protiv njih igramo prvi meč i siguran sam da imamo šta da pokažemo", rekao je Ćurčić.

"Posle Nemaca nas očekuje meč sa domaćinom Češkom, što je uvek nezgodno... Ta dva meča su najbitniji, ali svi mi verujemo u dobar rezultat", dodao je on.

U Grupi B smešteni su Engleska, Italija, Portugal i Švedska. Srbija će sve mečeve igrati u Pragu. Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine održaće se od 17. do 30. juna 2015 u Českoj.

Komentari / 0

Ostavite komentar