Билић пред Партизан: Морамо бити још бољи!

Тренер турског Бешикташа пред утакмицу са Партизаном изјавио је да ће бити веома рискантно ако приступ његових играча мечу буде у стилу "биће лако, прву утакмицу смо победили 4:0".

Фудбал 06.11.2014 | 14:15
Билић пред Партизан: Морамо бити још бољи!

Тренер Бешикташа Славен Билић, пред утакмицу Лиге Европе у групи Ц са Партизаном (четвртак, 19 часова), изјавио је да ће бити веома рискантно ако приступ његових играча буде у стилу "биће лако, прву утакмицу смо победили 4:0".

Билић је на конференцији за новинаре у спортском комплексу "Незват Демир" у Истанбулу нагласио да Бешикташ очекује врло важан сусрет.

"У групи имамо још три утакмице и на доброј смо позицији, али с друге стране смо у једној тешкој ситуацији. Ако према овој утакмици будемо имали приступ 'биће лако, прву смо утакмицу победили 4:0', бићемо под озбиљним ризиком. Ми зато избегавамо овакав приступ", казао је Билић.

По његовим речима, Бешикташ игра утакмицу и има озбиљног противника и императив победе.

"Морамо играти као у Београду. Тачније, играти још боље и настојати остварити победу. Овако ћемо поставити наше циљеве", рекао је он.

На питање новинара везано за чињеницу да је Бесикташ поражен у последње две утакмице у турској лиги, Билић је истакао да сваки клуб може имати своје успоне и падове, те да је сутрашња утакмице прилика за Бешикташ да почне са серијом победа.

Коментари / 0

Оставите коментар