Bilić pred Partizan: Moramo biti još bolji!

Trener turskog Bešiktaša pred utakmicu sa Partizanom izjavio je da će biti veoma riskantno ako pristup njegovih igrača meču bude u stilu "biće lako, prvu utakmicu smo pobedili 4:0".

Fudbal 06.11.2014 | 14:15
Bilić pred Partizan: Moramo biti još bolji!

Trener Bešiktaša Slaven Bilić, pred utakmicu Lige Evrope u grupi C sa Partizanom (četvrtak, 19 časova), izjavio je da će biti veoma riskantno ako pristup njegovih igrača bude u stilu "biće lako, prvu utakmicu smo pobedili 4:0".

Bilić je na konferenciji za novinare u sportskom kompleksu "Nezvat Demir" u Istanbulu naglasio da Bešiktaš očekuje vrlo važan susret.

"U grupi imamo još tri utakmice i na dobroj smo poziciji, ali s druge strane smo u jednoj teškoj situaciji. Ako prema ovoj utakmici budemo imali pristup 'biće lako, prvu smo utakmicu pobedili 4:0', bićemo pod ozbiljnim rizikom. Mi zato izbegavamo ovakav pristup", kazao je Bilić.

Po njegovim rečima, Bešiktaš igra utakmicu i ima ozbiljnog protivnika i imperativ pobede.

"Moramo igrati kao u Beogradu. Tačnije, igrati još bolje i nastojati ostvariti pobedu. Ovako ćemo postaviti naše ciljeve", rekao je on.

Na pitanje novinara vezano za činjenicu da je Besiktaš poražen u poslednje dve utakmice u turskoj ligi, Bilić je istakao da svaki klub može imati svoje uspone i padove, te da je sutrašnja utakmice prilika za Bešiktaš da počne sa serijom pobeda.

Komentari / 0

Ostavite komentar