Ба није добио лијепу вијест пред Партизан!

Нападач Бешикташа није добио лепу вест пред меч 4. кола Лиге Европе против Партизана.

Фудбал 06.11.2014 | 14:00
Ба није добио лијепу вијест пред Партизан!

Демба Ба ове јесени је у солидној голгетерској форми. На 12 званичних утакмица дао је седам голова, од чега два у Лиги Европе - по један против Тотенхема (1:1) и Партизана (4:0).
Ипак, селектор Сенегала Алан Жирес, одлучио је да га изостави са списка кандидата за последње две утакмице квалификација за Куп Африке, који се почетком 2015. одржава у Мароку.

Ба је био у тиму за октобарски двомеч са Тунисом (0:0, 0:1), али је на терену провео само осам минута.

Када бира истурене играче, Жирес се увек нађе на "слатким" мукама, јер за два или три места поред Дембе Ба конкуришу Папис Сисе (Њукасл), Муса Сов (Фенербахче), Садио Мане (Саутемптон), Маме Бирам Дијуф (Стоук), Даме Н'Доје (Локомотива Москва)...

Сенегал 15. новембра гостује Тунису и четири дана касније дочекује Боцвану.

Тунис води на табели са 10 бодова, Сенегал има седам, Египат шест, а Боцвана четири пораза из четири утакмице. На Куп Африке пласираће се две првопласиране екипе из групе, а тражиће се и најбоља од седам трећепласираних селекција.

Ба и Бешикташ у четвртак од 19 часова су домаћини Партизану, у оквиру 4. кола Ц групе Лиге Европе.

Истанбулски црно-бели и Тотенхем су у врху табеле са по пет бодова, Астерас Триполис освојио је четири, а београдски црно-бели само један, у првом колу против енглеског представника, када је било 0:0.

Коментари / 0

Оставите коментар