ЕЛ: Звезда - Олимпијакос РАСПРОДАТО!

За само неколико сати плануле су карте за утакмицу црвено-белих из Београда и Атине. У продаји још само места крај терена и "скај боксови"!

Кошарка 05.11.2014 | 21:15
ЕЛ: Звезда - Олимпијакос РАСПРОДАТО!

"Да, тачно је, карата за утакмицу Црвена звезда Телеком - Олимпијакос више нема у продаји", речено је МОНДУ у среду око поднева у Евентиму.

Као што је и било очекивано, огромно интересовање навијача за долазак атинског клуба створило је јутрос гужве пред билетарницама. Улазнице су плануле за неколико сати!

"У продаји су још само карте за почасна места од 10.000 динара, као и за 'скај боксове', од 5.000 динара", објашњено је.

Утакмица клубова из Београда и Пиреја, чије су групе навијача у братском односу, биће одиграна у петак у 19.00 часова. Већ сада је јасно - у потпуно пуној Комбанк арени.

Клуб је обезбедио попуст за навијаче који Ластом буду долазили у главни град на утакмицу, а потврда да су само најбржи дошли до карата лако се може проверити и на сајту Евентима.

Олимпијакос долази у Београд као лидер евролигашке Групе Д, са три победе у исто толико кола. Црвена звезда је друга, са скором 2-1.

Коментари / 0

Оставите коментар