EL: Zvezda - Olimpijakos RASPRODATO!

Za samo nekoliko sati planule su karte za utakmicu crveno-belih iz Beograda i Atine. U prodaji još samo mesta kraj terena i "skaj boksovi"!

Košarka 05.11.2014 | 21:15
EL: Zvezda - Olimpijakos RASPRODATO!

"Da, tačno je, karata za utakmicu Crvena zvezda Telekom - Olimpijakos više nema u prodaji", rečeno je MONDU u sredu oko podneva u Eventimu.

Kao što je i bilo očekivano, ogromno interesovanje navijača za dolazak atinskog kluba stvorilo je jutros gužve pred biletarnicama. Ulaznice su planule za nekoliko sati!

"U prodaji su još samo karte za počasna mesta od 10.000 dinara, kao i za 'skaj boksove', od 5.000 dinara", objašnjeno je.

Utakmica klubova iz Beograda i Pireja, čije su grupe navijača u bratskom odnosu, biće odigrana u petak u 19.00 časova. Već sada je jasno - u potpuno punoj Kombank areni.

Klub je obezbedio popust za navijače koji Lastom budu dolazili u glavni grad na utakmicu, a potvrda da su samo najbrži došli do karata lako se može proveriti i na sajtu Eventima.

Olimpijakos dolazi u Beograd kao lider evroligaške Grupe D, sa tri pobede u isto toliko kola. Crvena zvezda je druga, sa skorom 2-1.

Komentari / 0

Ostavite komentar