Нађ: Нисам климоглавац! Не ради се добро у Партизану!

Зар се тако припрема најважнији орган великог клуба? На брзину?! Не свиђа ми се нимало како се све развија - каже члан Радне групе за припрему предстојеће Скупштине црно-белих.

Фудбал 05.11.2014 | 22:00
Нађ: Нисам климоглавац! Не ради се добро у Партизану!

Управни одбор Партизана је одредио Радну групу, која ће у наредних месец и по дана имати задатак да направи стратегију, дефинише услове и припреми заседање Изборне Скупштине клуба, која ће највероватније бити одржана између 14. и 18. децембра.

Део поменуте групе је и бивши спортски директор Алберт Нађ, што је много вероватно зачудило, с обзиром на околности под којима је бивши ас црно-белих напустио функцију, под изговором „рационализације”, у којој је само то место „замрзнуто” ради наводне уштеде. И, сам Нађ је остао затечен, када му је као члану Управног одбора понуђено да суди о кандидатима за председника, јер, како сам искрено признаје - не зна шта му је у опису посла, а не жели да само клима главом.

- Донели су одлуку да ме уврсте у ту Радну групу, а нико ме пре тога није звао и питао да ли желим да учествујем. Дошао је Управни одбор, имао сам 30 секунди да одговорим и одговорио сам потврдно, јер сматрам да се у Партизану не ради добро и да неке ствари морају да се промене. Рекао сам то у лице људима на састанку и стојим иза тога. Која је моја обавеза, дужност, одговорност - стварно не знам. Знам само да нећу климати главом зарад нечијих интереса. Ово што се ради у Партизану једноставно није добро...

Шта вам је речено приликом прихватања места у Радној групи?

- Да треба да се разговара са кандидатима за председника и члановима Скупштине. Ако сагледамо чињеницу да Скупштина има преко 60 чланова, да треба причати и са тим новим људима, а имамо нешто више од месец дана?! И, сви ми треба да причамо са сваким, да утврдимо критеријуме. Колико знам, кандидат мора да буде члан Скупштине да би конкурисао за место председника... Зар се тако припрема најважнији орган великог клуба? За тако кратко време и на брзину?! Не свиђа ми се нимало како се све развија.

За уторак је заказан први састанак Радне групе?

- Нико ме није обавестио о томе, први пут од вас чујем. И, већ сам нешто друго испланирао, тако да сигурно нећу да присуствујем. Могло је лепо да се каже у недељу на Управном одбору да је у уторак, а пошто није - шта да радим - равнодушно костатује за "Спорт" Алберт Нађ.

Коментари / 0

Оставите коментар