Nađ: Nisam klimoglavac! Ne radi se dobro u Partizanu!

Zar se tako priprema najvažniji organ velikog kluba? Na brzinu?! Ne sviđa mi se nimalo kako se sve razvija - kaže član Radne grupe za pripremu predstojeće Skupštine crno-belih.

Fudbal 05.11.2014 | 22:00
Nađ: Nisam klimoglavac! Ne radi se dobro u Partizanu!

Upravni odbor Partizana je odredio Radnu grupu, koja će u narednih mesec i po dana imati zadatak da napravi strategiju, definiše uslove i pripremi zasedanje Izborne Skupštine kluba, koja će najverovatnije biti održana između 14. i 18. decembra.

Deo pomenute grupe je i bivši sportski direktor Albert Nađ, što je mnogo verovatno začudilo, s obzirom na okolnosti pod kojima je bivši as crno-belih napustio funkciju, pod izgovorom „racionalizacije”, u kojoj je samo to mesto „zamrznuto” radi navodne uštede. I, sam Nađ je ostao zatečen, kada mu je kao članu Upravnog odbora ponuđeno da sudi o kandidatima za predsednika, jer, kako sam iskreno priznaje - ne zna šta mu je u opisu posla, a ne želi da samo klima glavom.

- Doneli su odluku da me uvrste u tu Radnu grupu, a niko me pre toga nije zvao i pitao da li želim da učestvujem. Došao je Upravni odbor, imao sam 30 sekundi da odgovorim i odgovorio sam potvrdno, jer smatram da se u Partizanu ne radi dobro i da neke stvari moraju da se promene. Rekao sam to u lice ljudima na sastanku i stojim iza toga. Koja je moja obaveza, dužnost, odgovornost - stvarno ne znam. Znam samo da neću klimati glavom zarad nečijih interesa. Ovo što se radi u Partizanu jednostavno nije dobro...

Šta vam je rečeno prilikom prihvatanja mesta u Radnoj grupi?

- Da treba da se razgovara sa kandidatima za predsednika i članovima Skupštine. Ako sagledamo činjenicu da Skupština ima preko 60 članova, da treba pričati i sa tim novim ljudima, a imamo nešto više od mesec dana?! I, svi mi treba da pričamo sa svakim, da utvrdimo kriterijume. Koliko znam, kandidat mora da bude član Skupštine da bi konkurisao za mesto predsednika... Zar se tako priprema najvažniji organ velikog kluba? Za tako kratko vreme i na brzinu?! Ne sviđa mi se nimalo kako se sve razvija.

Za utorak je zakazan prvi sastanak Radne grupe?

- Niko me nije obavestio o tome, prvi put od vas čujem. I, već sam nešto drugo isplanirao, tako da sigurno neću da prisustvujem. Moglo je lepo da se kaže u nedelju na Upravnom odboru da je u utorak, a pošto nije - šta da radim - ravnodušno kostatuje za "Sport" Albert Nađ.

Komentari / 0

Ostavite komentar