Мурињо: Претјерујем с критикама!

Тренер фудбалера Челсија Жозе Мурињо рекао је да је "можда претерао" са критиковањем навијача тог клуба.

Фудбал 05.11.2014 | 15:15
Мурињо: Претјерујем с критикама!

Челси је у суботу на Стамфорд Бриџу победио Квинс Парк Ренџерс са 2:1, а Мурињо је критиковао навијаче рекавши да је, због "млаке атмосфере" имао утисак да је утакмица играна "пред празним стадионом".

"Ово за мене није само посао. Ово је више од тога, пошто је у питању Челси. Можда сам отишао предалеко. Али, да сам ја на трибинама, желео бих да учествујем, да помогнем. Ако нисам фудбалер не могу да играм, ако нисам тренер, не могу да доносим одлуке. Ако сам навијач, шта могу да урадим да помогнем...", рекао је Мурињо, пренели су британски медији.

"Сви у Челсију знају колико волим клуб, колико желим да га унапредим и колико желим да будем део њега у будућности. Чак и критика мора да се гледа и анализира на другачији начин, очима онога ко зна због чега сам се вратио у Челси, због чега сам срцем у клубу и због чега желим да останем дуго, дуго", додао је он.

Челси у среду од 20.45 игра у Словенији против Марибора у Лиги шампиона. У прошлом колу лондонски клуб победио је на Стамфорд Бриџу са 6:0.

Коментари / 0

Оставите коментар