Murinjo: Pretjerujem s kritikama!

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je "možda preterao" sa kritikovanjem navijača tog kluba.

Fudbal 05.11.2014 | 15:15
Murinjo: Pretjerujem s kritikama!

Čelsi je u subotu na Stamford Bridžu pobedio Kvins Park Rendžers sa 2:1, a Murinjo je kritikovao navijače rekavši da je, zbog "mlake atmosfere" imao utisak da je utakmica igrana "pred praznim stadionom".

"Ovo za mene nije samo posao. Ovo je više od toga, pošto je u pitanju Čelsi. Možda sam otišao predaleko. Ali, da sam ja na tribinama, želeo bih da učestvujem, da pomognem. Ako nisam fudbaler ne mogu da igram, ako nisam trener, ne mogu da donosim odluke. Ako sam navijač, šta mogu da uradim da pomognem...", rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

"Svi u Čelsiju znaju koliko volim klub, koliko želim da ga unapredim i koliko želim da budem deo njega u budućnosti. Čak i kritika mora da se gleda i analizira na drugačiji način, očima onoga ko zna zbog čega sam se vratio u Čelsi, zbog čega sam srcem u klubu i zbog čega želim da ostanem dugo, dugo", dodao je on.

Čelsi u sredu od 20.45 igra u Sloveniji protiv Maribora u Ligi šampiona. U prošlom kolu londonski klub pobedio je na Stamford Bridžu sa 6:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar