Пелегрини: Проћи ћемо и освојити ЛШ!

Менаџер Манчестер ситија Мануел Пелегрини рекао је како верује да његов тим може да освоји Лигу шампиона ове сезоне, упркос тренутно незавидној позицији у Е групи.

Фудбал 05.11.2014 | 15:00
Пелегрини: Проћи ћемо и освојити ЛШ!

Актуелни енглески првак освојио је из три утакмице само два бода, нема победу и за водећим Бајерном из Минхена заостаје седам, а за другопласираном Ромом два бода уочи двобоја са фењерашем, московским ЦСКА.

"Немамо више никаквог простора за грешке. Овај меч је веома важан, морамо да га добијемо, јер је наш циљ освајање Лиге шампиона. Мислим да смо у стању то да урадимо, јер имамо добар тим", изјавио је Пелегрини британским новинарима у Манчестеру.

Чилеански стручњак оценио је да дуел са Московљанима није "бити или не бити", али је нагласио да је "свакако изузетно битан".

"Можда има пет или шест клубова бољих од нас или на истом нивоу, али ми смо веома амбициозни и са победничким менталитетом верујемо да можемо да освојимо трофеј. Видећемо шта ће се догодити. Настојаћемо да добијемо две утакмице код куће, чекати шта ће други да ураде, али сам сигуран да ће одлука о пласману у нокаут фазу пасти у последњем колу", закључио је Пелегрини.

Популарни "грађани" ће у уторак наступити ослабљени без повређених Давида Силве, Александра Коларова и Френка Лампарда.

Утакмица 4. кола Е групе Лиге шампиона између Манчестер Ситија и ЦСКА игра се у уторак на Етихаду од 20.45 сати, а у истом термину састају се Бајерн Минхен и Рома.

Коментари / 0

Оставите коментар