Pelegrini: Proći ćemo i osvojiti LŠ!

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je kako veruje da njegov tim može da osvoji Ligu šampiona ove sezone, uprkos trenutno nezavidnoj poziciji u E grupi.

Fudbal 05.11.2014 | 15:00
Pelegrini: Proći ćemo i osvojiti LŠ!

Aktuelni engleski prvak osvojio je iz tri utakmice samo dva boda, nema pobedu i za vodećim Bajernom iz Minhena zaostaje sedam, a za drugoplasiranom Romom dva boda uoči dvoboja sa fenjerašem, moskovskim CSKA.

"Nemamo više nikakvog prostora za greške. Ovaj meč je veoma važan, moramo da ga dobijemo, jer je naš cilj osvajanje Lige šampiona. Mislim da smo u stanju to da uradimo, jer imamo dobar tim", izjavio je Pelegrini britanskim novinarima u Mančesteru.

Čileanski stručnjak ocenio je da duel sa Moskovljanima nije "biti ili ne biti", ali je naglasio da je "svakako izuzetno bitan".

"Možda ima pet ili šest klubova boljih od nas ili na istom nivou, ali mi smo veoma ambiciozni i sa pobedničkim mentalitetom verujemo da možemo da osvojimo trofej. Videćemo šta će se dogoditi. Nastojaćemo da dobijemo dve utakmice kod kuće, čekati šta će drugi da urade, ali sam siguran da će odluka o plasmanu u nokaut fazu pasti u poslednjem kolu", zaključio je Pelegrini.

Popularni "građani" će u utorak nastupiti oslabljeni bez povređenih Davida Silve, Aleksandra Kolarova i Frenka Lamparda.

Utakmica 4. kola E grupe Lige šampiona između Mančester Sitija i CSKA igra se u utorak na Etihadu od 20.45 sati, a u istom terminu sastaju se Bajern Minhen i Roma.

Komentari / 0

Ostavite komentar