Грађане Српске мучи незапосленост

На питања житеља Бањалуке одговарали су начелници градских служби. Осим проблема запошљавања, тиште их и питања просторног плана и улагања у локалну инфраструктуру. 

Република Српска 05.11.2014 | 06:23
Грађане Српске мучи незапосленост

Спречен службеним обавезама градоначелник Слободан Гаврановић није јуче присуствовао дану посвећеном питањима грађана. У Парку Петар Кочић није се појавила ни његова заменица Јасна Бркић, па су Бањалучанима који су испунили Музички павиљон одговарали начелници појединих одељења.

На услузи Бањалучанима нашли су се Љиљана Дабић, шеф Гаврановићевог кабинета, Љиља Радовановић, саветница градоначелника за друштвене делатности, Зоран Новаковић, начелник Одељења за комуналне и стамбене послове и саобраћај, Санела Кецман, из Одсека за грађевинске и употребне дозволе и Славиша Сандић, начелник Одељења за инспекцијске послове.

Разговори градских службеника са Бањалучанима протекли су углавном у дискретном исповедању по приципу - лицем у лице.

- Суграђане највише море проблеми запошљавања. Тиште их и проблеми из домена просторног плана и евентуалног улагања у локалну инфраструктуру. Било је много питања и за градску инспекцију - рекао је за наш лист Миленко Шајић, из Одсека за односе са јавношћу Административне службе града.

Начелници појединих ресора су пажљиво забележили сваки појединачни случај, али да ли ће реаговати и колико ће јучерашњи саговорници бити задовољни - показаће блиска будућност.

Извор: Вечерње новости

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хаах

05.11.2014 06:35

Сад их молите за посао ..имали сте изборе па кад су сви исти као што народ каже, сада молите за посао или на контејнер господо па клопајте... Чуј то... Зенга да неког запосли.. човјек се борио у хрватској војсци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ревизор

05.11.2014 06:55

Запослен сам у државној фирми и имам добру плату што ме не спречава да будем огорчени противник овог пљачкашког режима. Пљачкаши су (привремено) задржани на власти управо апстиненцијом најугроженијег дијела становништа, незапосленх и оних који раде али не примају плату или примају мизерију са великим кашњњем. Да су сви они изашли и дали глас промјенама данас би све било другачије. Нажалост, већина то није учинила и тиме су запечатили сопствену судбину. Због тога ме било каква прича о незапослености и сл. уопште не дотиче. Тражили сте гледајте. Гласај или трпи!

ОДГОВОРИТЕ