Građane Srpske muči nezaposlenost

Na pitanja žitelja Banjaluke odgovarali su načelnici gradskih službi. Osim problema zapošljavanja, tište ih i pitanja prostornog plana i ulaganja u lokalnu infrastrukturu. 

Republika Srpska 05.11.2014 | 06:23
Građane Srpske muči nezaposlenost

Sprečen službenim obavezama gradonačelnik Slobodan Gavranović nije juče prisustvovao danu posvećenom pitanjima građana. U Parku Petar Kočić nije se pojavila ni njegova zamenica Jasna Brkić, pa su Banjalučanima koji su ispunili Muzički paviljon odgovarali načelnici pojedinih odeljenja.

Na usluzi Banjalučanima našli su se Ljiljana Dabić, šef Gavranovićevog kabineta, Ljilja Radovanović, savetnica gradonačelnika za društvene delatnosti, Zoran Novaković, načelnik Odeljenja za komunalne i stambene poslove i saobraćaj, Sanela Kecman, iz Odseka za građevinske i upotrebne dozvole i Slaviša Sandić, načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove.

Razgovori gradskih službenika sa Banjalučanima protekli su uglavnom u diskretnom ispovedanju po pricipu - licem u lice.

- Sugrađane najviše more problemi zapošljavanja. Tište ih i problemi iz domena prostornog plana i eventualnog ulaganja u lokalnu infrastrukturu. Bilo je mnogo pitanja i za gradsku inspekciju - rekao je za naš list Milenko Šajić, iz Odseka za odnose sa javnošću Administrativne službe grada.

Načelnici pojedinih resora su pažljivo zabeležili svaki pojedinačni slučaj, ali da li će reagovati i koliko će jučerašnji sagovornici biti zadovoljni - pokazaće bliska budućnost.

Izvor: Večernje novosti

 

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

haah

05.11.2014 06:35

Sad ih molite za posao ..imali ste izbore pa kad su svi isti kao što narod kaže, sada molite za posao ili na kontejner gospodo pa klopajte... Čuj to... Zenga da nekog zaposli.. čovjek se borio u hrvatskoj vojsci.

ODGOVORITE
Name

Revizor

05.11.2014 06:55

Zaposlen sam u državnoj firmi i imam dobru platu što me ne sprečava da budem ogorčeni protivnik ovog pljačkaškog režima. Pljačkaši su (privremeno) zadržani na vlasti upravo apstinencijom najugroženijeg dijela stanovništa, nezaposlenh i onih koji rade ali ne primaju platu ili primaju mizeriju sa velikim kašnjnjem. Da su svi oni izašli i dali glas promjenama danas bi sve bilo drugačije. Nažalost, većina to nije učinila i time su zapečatili sopstvenu sudbinu. Zbog toga me bilo kakva priča o nezaposlenosti i sl. uopšte ne dotiče. Tražili ste gledajte. Glasaj ili trpi!

ODGOVORITE