Олимпијакос ослабљен на Звезду!

Црвена звезда Телеком имаће у петак лепу прилику да оствари нову победу у Д групи Евролиге.

Кошарка 04.11.2014 | 22:15
Олимпијакос ослабљен на Звезду!

Црвено-бели су победама над Валенсијом и Будућношћу направили одличну увертиру за "братски" дерби сусрет са Олимпијакосом, док је у клубу из Пиреја ситуација далеко од идеалне.
Тек што је пронашао трајно решење за позицију шефа струке, довођењем Јаниса Сферопулоса (Милан Томић се враћа у улогу првог асистента), Олимпијакос је остао без још једног важног играча.

Стандардни члан прве петорке, Мет Лоџески, у понедељак је на првенственом мечу против АЕК-а истегао мишић и мораће да паузира три до четири седмице.

Пирејци су од раније без Јоргоса Принтезиса (скочни зглоб) и младог Јаниса Папапетруа, док се придошлица из Реала Тремел Дарден тек вратио тренинзима после прелома руке, тако да су његов наступ у Комбанк арени, као и његова форма, под великим знаком питања.

Олимпијакос је лидер Д групе са скором 3-0, с тим да му је бодовни салдо знатно бољи од приказаних игара.

Чињеница је, ипак, да су Спанулис и другови у гостима савладали Валенсију и Нептунас (после продужетка), а Лаборал Кућу на домаћем паркету - укупном разликом од 13 поена!

Звезда (2-1) победом у петак (19.00) може да избије на деобу првог места и уједно направи велики корак ка пласману у Топ 16 фазу.

Коментари / 0

Оставите коментар