Olimpijakos oslabljen na Zvezdu!

Crvena zvezda Telekom imaće u petak lepu priliku da ostvari novu pobedu u D grupi Evrolige.

Košarka 04.11.2014 | 22:15
Olimpijakos oslabljen na Zvezdu!

Crveno-beli su pobedama nad Valensijom i Budućnošću napravili odličnu uvertiru za "bratski" derbi susret sa Olimpijakosom, dok je u klubu iz Pireja situacija daleko od idealne.
Tek što je pronašao trajno rešenje za poziciju šefa struke, dovođenjem Janisa Sferopulosa (Milan Tomić se vraća u ulogu prvog asistenta), Olimpijakos je ostao bez još jednog važnog igrača.

Standardni član prve petorke, Met Lodžeski, u ponedeljak je na prvenstvenom meču protiv AEK-a istegao mišić i moraće da pauzira tri do četiri sedmice.

Pirejci su od ranije bez Jorgosa Printezisa (skočni zglob) i mladog Janisa Papapetrua, dok se pridošlica iz Reala Tremel Darden tek vratio treninzima posle preloma ruke, tako da su njegov nastup u Kombank areni, kao i njegova forma, pod velikim znakom pitanja.

Olimpijakos je lider D grupe sa skorom 3-0, s tim da mu je bodovni saldo znatno bolji od prikazanih igara.

Činjenica je, ipak, da su Spanulis i drugovi u gostima savladali Valensiju i Neptunas (posle produžetka), a Laboral Kuću na domaćem parketu - ukupnom razlikom od 13 poena!

Zvezda (2-1) pobedom u petak (19.00) može da izbije na deobu prvog mesta i ujedno napravi veliki korak ka plasmanu u Top 16 fazu.

Komentari / 0

Ostavite komentar