Вацке: Мирни смо, Клоп остаје тренер!

У досадашњем дијелу првенства Борусија из Дортмунда је освојила само седам бодова. Нанизала је пет пораза заредом, укупно седам.

Фудбал 04.11.2014 | 19:30
Вацке: Мирни смо, Клоп остаје тренер!

Податак који каже да је ово најлошији старт клуба из Дортмунда икад, чак у поређењу са сезоном 1971./72., када је клуб испао из прве лиге. Јирген Клоп је посљедњих сезона успјешно водио ову екипу како у Европи, тако и у Њемачкој, сада је у ситуацији која му није страна. Јер док је био тренер Мајнца два пута је екипу успио оставити у друштву најбољих. Иако можда изгледна чудно, ове сезоне би, како се ствари развијају, могао имати сличан задатак са саставом из Дортмунда.

" Имамо ситуацију гдје је пуно играча повријеђено, један дио је играо на Свјетском првенству, па су стигли поприлично потрошени, зато неки играчи нису у форми, неки немају снаге. Ипак могу рећи да у посљедње вријеме то изгледа мало боље. Оно што нам је потребно то је мир и прије свега вријеме. Наравно, Клоп остаје и даље на клупи, јер ми нисмо клуб који ће у оваквој ситуацији отпустити тренера, суспендовати два- три играча " поручује Ханс Јоахим Вацке, Извршни предсједник клуба.

Борусија је прошле сезоне, у овом тренутку, имала на свом конту 25 бодова, сада их има чак 18 мање.

Коментари / 0

Оставите коментар