Видео: Новаков пут од Индијан Велса до Лондона

Новак Ђоковић брани титулу на завршном мастерсу у Лондону, а потребне су му три победе како би и у овој сезони остао на првој позицији на АТП листи. Српски тенисер је ове године освојио шест турнира закључно са такмичењем у Паризу где је био бољи од Милоша Раонића.

Тенис 05.11.2014 | 00:00
Видео: Новаков пут од Индијан Велса до Лондона

Први трофеј за Новака Ђоковића у 2014. години стигао је у Индијан Велсу где је Србин имао за противника Роџера Федерера који је повео у сетовима, а онда је Ноле ухватио залет, поравнао, а онда у неизвесној завршници у тај-брејку славио.

Након тога, стигла је титула у Мајамију, затим Риму, а онда и она најважнија на Вимблдону, а низ је настављен у Пекингу, а закључен у Паризу.

ИНДИЈАН ВЕЛС:

МАЈАМИ:

РИМ:

ВИМБЛДОН:

ПЕКИНГ:

ПАРИЗ:

Такмичење у Лондона почиње 9. новембра, а наградни фонд турнира је 6,5 милиона долара. По два најбоље пласирана тенисера из сваке групе састаће се унакрсно у полуфиналу, свака победа у групи доноси 200 бодова, у полуфиналу 400, а тријумф за титулу 500 бодова.

Прошле године је Новак освојио мастерс са максималним учинком па ће бранити 1500 поена, а да би остао први на крају сезоне испред Роџера Федерера, Нолету су неопходне три победе.

Коментари / 0

Оставите коментар