ИТА: Голеада на Олимпику: Лацио - Каљари 4:2!

Лацио у последњој утакмици 10. кола Серије А победио Каљари и изједначио се са Сампдоријом на трећем месту.

Фудбал 04.11.2014 | 10:00
ИТА: Голеада на Олимпику: Лацио - Каљари 4:2!

Како је све деловало идеално за навијаче Лација у 26. минуту утакмице против Каљарија. Њихов тим је водио 3:0 и ништа није наговештавало узбудљиву завршницу на Олимпику.

"Небескоплави" су на крају стрепели за три бода, која су им донела скок на табели и пробој до деобе трећег места са Сампдоријом Синише Михајловића. Римљани и Ђеновљани имају по 19 бодова, три мање од Роме и шест од Јувентуса.

Лацио - Каљари 4:2 (3:0)!

Перфектних сат времена одиграо је Мирослав Клосе. Немац је у седмом минуту асистирао Стефану Маурију за вођство Лација, а онда се и сам уписао у стрелце и то два пута. Први пут је погодио у 25, а други у 26. минуту. Асистент му је био Сенад Лулић.

После одмора појавили су се први проблеми за домаћина. Едсон Брафхајд је аутоголом вратио наду Каљарију на самом почетку другог полувремена (48. минут), а када је Жоао Педро смањио на 2:3 у 84. минуту деловало је гости могу и до бода.

Ипак, Едерсон је у другом минуту судијске надокнаде разрешио све дилеме око победника. Бразилац је само четири минута пре тога заменио Маурија.

Филип Ђорђевић добио је шансу у 62. минуту уместо Клосеа.

Каљари је меч завршио се играчем мање јер у 72. минуту искључен Сегундо Ибарбо.

Коментари / 0

Оставите коментар