ITA: Goleada na Olimpiku: Lacio - Kaljari 4:2!

Lacio u poslednjoj utakmici 10. kola Serije A pobedio Kaljari i izjednačio se sa Sampdorijom na trećem mestu.

Fudbal 04.11.2014 | 10:00
ITA: Goleada na Olimpiku: Lacio - Kaljari 4:2!

Kako je sve delovalo idealno za navijače Lacija u 26. minutu utakmice protiv Kaljarija. Njihov tim je vodio 3:0 i ništa nije nagoveštavalo uzbudljivu završnicu na Olimpiku.

"Nebeskoplavi" su na kraju strepeli za tri boda, koja su im donela skok na tabeli i proboj do deobe trećeg mesta sa Sampdorijom Siniše Mihajlovića. Rimljani i Đenovljani imaju po 19 bodova, tri manje od Rome i šest od Juventusa.

Lacio - Kaljari 4:2 (3:0)!

Perfektnih sat vremena odigrao je Miroslav Klose. Nemac je u sedmom minutu asistirao Stefanu Mauriju za vođstvo Lacija, a onda se i sam upisao u strelce i to dva puta. Prvi put je pogodio u 25, a drugi u 26. minutu. Asistent mu je bio Senad Lulić.

Posle odmora pojavili su se prvi problemi za domaćina. Edson Brafhajd je autogolom vratio nadu Kaljariju na samom početku drugog poluvremena (48. minut), a kada je Žoao Pedro smanjio na 2:3 u 84. minutu delovalo je gosti mogu i do boda.

Ipak, Ederson je u drugom minutu sudijske nadoknade razrešio sve dileme oko pobednika. Brazilac je samo četiri minuta pre toga zamenio Maurija.

Filip Đorđević dobio je šansu u 62. minutu umesto Klosea.

Kaljari je meč završio se igračem manje jer u 72. minutu isključen Segundo Ibarbo.

Komentari / 0

Ostavite komentar