Партизан га неће - он побједи Партизана!

Јунак Игокее у победи против Партизана Петар Торлак открива за "Новости" да је остао у добрим односима са црно-белима. Била му је част што је прошлог лета тренирао код великог тренера Душка Вујошевића.

Кошарка 04.11.2014 | 11:40
Партизан га неће - он побједи Партизана!

Партизан је у недељу изгубио и четврту утакмицу у АБА лиги. Гостовање у Лакташима пресело је црно-белима и то управо због играча који је у овој сезони могао да игра за "парни ваљак" - Петра Торлака.

Перспективни 23-годишњи плејмејкер Игокее је за 18 минута постигао 17 поена и то када се одлучивао победник.
Торлак је са Партизаном прошао скоро комплетне припреме, али уговор на крају није потписао.

"Дао сам све од себе на припремама, покушао да се наметнем... Имао сам прилику да радим са великим тренером, остао сам у одличним односима са играчима, с којима се и данас чујем", открива за "Новости" млади Београђанин.
О победи против несуђених саиграча каже да је плод колективне игре.

"Ја сам искочио у први план током завршнице, осетио да могу да повучем тим, да сам спреман да преузмем одговорност, али до победе не бисмо стигли да моји саиграчи нису играли одлично од старта, Јеремић, Бунић, Драговић... Ово је био тријумф колектива који вредно ради све време".

Кошаркаши се усавршио у Сједињеним Америчким Државама, на Универзитету Источна Каролина.

"Одласком у САД спојио сам две велике жеље, да наставим да играм кошарку, али и да се образујем. Јер знате, једног дана, ма колико из садашње, а поготово те перспективе, изгледа далеко, дође крај играчке каријере", објашњава Петра.

Торлак открива због чега је избор после припрема са Партизаном пао на Игокеу.

"Ако хоћете искрено, због Владе Јовановића сам дошао у Игокеу. Није дуго требало да размишљам када ме је позвао. Веровао је у мене још из јуниорске репрезентације. Такође, желео је дођем у Партизан још пре мог одласка у САД... Надам се да сам делом оправдао поверење", завршава Торлак.

Коментари / 0

Оставите коментар