Partizan ga neće - on pobjedi Partizana!

Junak Igokee u pobedi protiv Partizana Petar Torlak otkriva za "Novosti" da je ostao u dobrim odnosima sa crno-belima. Bila mu je čast što je prošlog leta trenirao kod velikog trenera Duška Vujoševića.

Košarka 04.11.2014 | 11:40
Partizan ga neće - on pobjedi Partizana!

Partizan je u nedelju izgubio i četvrtu utakmicu u ABA ligi. Gostovanje u Laktašima preselo je crno-belima i to upravo zbog igrača koji je u ovoj sezoni mogao da igra za "parni valjak" - Petra Torlaka.

Perspektivni 23-godišnji plejmejker Igokee je za 18 minuta postigao 17 poena i to kada se odlučivao pobednik.
Torlak je sa Partizanom prošao skoro kompletne pripreme, ali ugovor na kraju nije potpisao.

"Dao sam sve od sebe na pripremama, pokušao da se nametnem... Imao sam priliku da radim sa velikim trenerom, ostao sam u odličnim odnosima sa igračima, s kojima se i danas čujem", otkriva za "Novosti" mladi Beograđanin.
O pobedi protiv nesuđenih saigrača kaže da je plod kolektivne igre.

"Ja sam iskočio u prvi plan tokom završnice, osetio da mogu da povučem tim, da sam spreman da preuzmem odgovornost, ali do pobede ne bismo stigli da moji saigrači nisu igrali odlično od starta, Jeremić, Bunić, Dragović... Ovo je bio trijumf kolektiva koji vredno radi sve vreme".

Košarkaši se usavršio u Sjedinjenim Američkim Državama, na Univerzitetu Istočna Karolina.

"Odlaskom u SAD spojio sam dve velike želje, da nastavim da igram košarku, ali i da se obrazujem. Jer znate, jednog dana, ma koliko iz sadašnje, a pogotovo te perspektive, izgleda daleko, dođe kraj igračke karijere", objašnjava Petra.

Torlak otkriva zbog čega je izbor posle priprema sa Partizanom pao na Igokeu.

"Ako hoćete iskreno, zbog Vlade Jovanovića sam došao u Igokeu. Nije dugo trebalo da razmišljam kada me je pozvao. Verovao je u mene još iz juniorske reprezentacije. Takođe, želeo je dođem u Partizan još pre mog odlaska u SAD... Nadam se da sam delom opravdao poverenje", završava Torlak.

Komentari / 0

Ostavite komentar