Сити опет купује од Порта!

Манчестер сити је у потрази за појачањем на позицији задњег везног играча, који би требао да буде дугорочна замена за 31-годишњег Јају Туреа.

Фудбал 04.11.2014 | 08:20
Сити опет купује од Порта!

Репрезентативац Обале Слоноваче прошле године је био најбољи играч шампиона Енглеске, али ове сезоне не понавља партије на истом нивоу.

Некадашњи играч Барселоне већ дуже време показује незадовољство на „Етихаду”, па се Сити дефинитивно упустио у потрагу за његовом заменом.

Први пик „Грађана”, Пол Погба прошле недеље је продужио уговор са Јувентусом, па су сада нека друга имена ближа Манчестеру.

У првом реду жеља спортског директора Ситија, Ћикија Бегирштајна, налази се Мексиканац Ектор Ерера, коме је Порто одредио цену од 42 милиона евра.

Постоји могућност да се овај трансфер реализује и за мању цифру, тим пре што су енглески и португалски сарађивали у блиској прошлости, те су на „Етихад” већ стигли Фернандо и Мангала.

Ерера је 2013. године прешао у Порто, а пре тога је наступао за клубове из своје домовине, Тампико Мадеро и Пачуку. У дресу мексичке репрезентације овај 24-годишњак је одиграо 19 утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар