Siti opet kupuje od Porta!

Mančester siti je u potrazi za pojačanjem na poziciji zadnjeg veznog igrača, koji bi trebao da bude dugoročna zamena za 31-godišnjeg Jaju Turea.

Fudbal 04.11.2014 | 08:20
Siti opet kupuje od Porta!

Reprezentativac Obale Slonovače prošle godine je bio najbolji igrač šampiona Engleske, ali ove sezone ne ponavlja partije na istom nivou.

Nekadašnji igrač Barselone već duže vreme pokazuje nezadovoljstvo na „Etihadu”, pa se Siti definitivno upustio u potragu za njegovom zamenom.

Prvi pik „Građana”, Pol Pogba prošle nedelje je produžio ugovor sa Juventusom, pa su sada neka druga imena bliža Mančesteru.

U prvom redu želja sportskog direktora Sitija, Ćikija Begirštajna, nalazi se Meksikanac Ektor Erera, kome je Porto odredio cenu od 42 miliona evra.

Postoji mogućnost da se ovaj transfer realizuje i za manju cifru, tim pre što su engleski i portugalski sarađivali u bliskoj prošlosti, te su na „Etihad” već stigli Fernando i Mangala.

Erera je 2013. godine prešao u Porto, a pre toga je nastupao za klubove iz svoje domovine, Tampiko Madero i Pačuku. U dresu meksičke reprezentacije ovaj 24-godišnjak je odigrao 19 utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar