Пипо опуштен послије новог пораза Милана!

Тренер Милана Филипо Инзаги није забринут због пораза његовог тима од Палерма (2:0) код куће у недељу увече.

Фудбал 03.11.2014 | 21:30
Пипо опуштен послије новог пораза Милана!

"Росонери" су срушени после само 25 минута, головима у року од 180 секунди, па су већ три кола без победе и девет бодова од лидера Јувентуса.

"О Милану се прича као о откровењу сезоне и један пораз не може да промени то мишљење, с обзиром да се муче и други тимови који су били испред нас прошле сезоне. Меч морамо гледати хладне главе, нисам дизао главу до сада, па је нећу ни спустити сад", рекао је Инзаги.

Милан је до пре три кола био веома близу врха, али није успео да савлада Фиорентину и Каљари, а сада је поражен од Палерма, па је изгубио корак.

"Разочаран сам што смо направили корак уназад. Надам се да играчи неће изгубити самопоуздање јер то се дешава када изгубите меч. Добар тренер мора да схвати шта је могао да уради боље, када тим изгуби тренер је крив, играчи дају све од себе, али то није довољноПовреде и физичка (не)спремност играча нису оправдање, лако је кривити некога за пораз, нећу упасти у ту замку. Видео сам да нам фали снага, радићемо још јаче и вратити се на прави пут", рекао је Инзаги.

У следећем, 11. колу Серије А Милан гостује трећепласираној Сампдорији у суботу од 20:45 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар