Pipo opušten poslije novog poraza Milana!

Trener Milana Filipo Inzagi nije zabrinut zbog poraza njegovog tima od Palerma (2:0) kod kuće u nedelju uveče.

Fudbal 03.11.2014 | 21:30
Pipo opušten poslije novog poraza Milana!

"Rosoneri" su srušeni posle samo 25 minuta, golovima u roku od 180 sekundi, pa su već tri kola bez pobede i devet bodova od lidera Juventusa.

"O Milanu se priča kao o otkrovenju sezone i jedan poraz ne može da promeni to mišljenje, s obzirom da se muče i drugi timovi koji su bili ispred nas prošle sezone. Meč moramo gledati hladne glave, nisam dizao glavu do sada, pa je neću ni spustiti sad", rekao je Inzagi.

Milan je do pre tri kola bio veoma blizu vrha, ali nije uspeo da savlada Fiorentinu i Kaljari, a sada je poražen od Palerma, pa je izgubio korak.

"Razočaran sam što smo napravili korak unazad. Nadam se da igrači neće izgubiti samopouzdanje jer to se dešava kada izgubite meč. Dobar trener mora da shvati šta je mogao da uradi bolje, kada tim izgubi trener je kriv, igrači daju sve od sebe, ali to nije dovoljnoPovrede i fizička (ne)spremnost igrača nisu opravdanje, lako je kriviti nekoga za poraz, neću upasti u tu zamku. Video sam da nam fali snaga, radićemo još jače i vratiti se na pravi put", rekao je Inzagi.

U sledećem, 11. kolu Serije A Milan gostuje trećeplasiranoj Sampdoriji u subotu od 20:45 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar