Јокановић води с Вотфордом у Чемпионшипу!

Славиша Јокановић наставља да ређа успехе на кормилу фудбалског клуба Вотфорд - у 15. колу друге енглеске лиге, "Чемпионшипа", побеђен је Милвол са 3:1, па екипа нашег некадашњег репрезентативца сада заузима прво место на табели.

Фудбал 03.11.2014 | 20:30
Јокановић води с Вотфордом у Чемпионшипу!

Јокановић је 7. октобра преузео екипу која би да се врати у Премијер лигу, а од тада не зна за пораз - Шефилд Вендзеј је побеђем у гостима са 0:3, ремији су остварени против Нотингем Фореста (код куће 2:2) и Мидлзброа (1:1 у гостима), да би овог викенда пао и клуб који је у свету чувенији по својим навијачима него по великим фудбалским достигнућима.

Тај тријумф је Вотфорду омогућио да дође до 29 освојених бодова, што је за по два више од првих пратилаца, Бурнемаута, Мидлзброа и Вулверхемптона, а за три више од учинка Дербија и Норича.

"Јако ми је драго због ове победе, нарочито јер смо од 12. минута губили. Реакција моје екипе је била сјајна после примљеног гола (од три дата, Јокановићева екипа је два дала после прекида). Моји играчи су бриљантни код слободних удараца и корнера, а прекиди су јако важан сегмент игре, нарочито у овој земљи. Тим који водим не мора да буде физички доминантан на мечевима, али мора да буде свестан шта може, мора да контролише утакмице... Наш задатак је да схватимо и поштујемо где смо (на првом месту табеле) и додатно се прилагођавамо конкуренцији у којој смо", рекао је Јокановић.

Коментари / 0

Оставите коментар