Jokanović vodi s Votfordom u Čempionšipu!

Slaviša Jokanović nastavlja da ređa uspehe na kormilu fudbalskog kluba Votford - u 15. kolu druge engleske lige, "Čempionšipa", pobeđen je Milvol sa 3:1, pa ekipa našeg nekadašnjeg reprezentativca sada zauzima prvo mesto na tabeli.

Fudbal 03.11.2014 | 20:30
Jokanović vodi s Votfordom u Čempionšipu!

Jokanović je 7. oktobra preuzeo ekipu koja bi da se vrati u Premijer ligu, a od tada ne zna za poraz - Šefild Vendzej je pobeđem u gostima sa 0:3, remiji su ostvareni protiv Notingem Foresta (kod kuće 2:2) i Midlzbroa (1:1 u gostima), da bi ovog vikenda pao i klub koji je u svetu čuveniji po svojim navijačima nego po velikim fudbalskim dostignućima.

Taj trijumf je Votfordu omogućio da dođe do 29 osvojenih bodova, što je za po dva više od prvih pratilaca, Burnemauta, Midlzbroa i Vulverhemptona, a za tri više od učinka Derbija i Noriča.

"Jako mi je drago zbog ove pobede, naročito jer smo od 12. minuta gubili. Reakcija moje ekipe je bila sjajna posle primljenog gola (od tri data, Jokanovićeva ekipa je dva dala posle prekida). Moji igrači su briljantni kod slobodnih udaraca i kornera, a prekidi su jako važan segment igre, naročito u ovoj zemlji. Tim koji vodim ne mora da bude fizički dominantan na mečevima, ali mora da bude svestan šta može, mora da kontroliše utakmice... Naš zadatak je da shvatimo i poštujemo gde smo (na prvom mestu tabele) i dodatno se prilagođavamo konkurenciji u kojoj smo", rekao je Jokanović.

Komentari / 0

Ostavite komentar