Алегри најзад одахнуо!

Јувентус је, захваљујући Пирлу и Морати, успео победом да одговори на прву кризу коју је од доласка у Торино осетио тренер Алегри.

Фудбал 03.11.2014 | 09:45
Алегри најзад одахнуо!

Фудбалери Јувентуса, а пре свих њихов тренер Масимилијано Алегри, били су под несвакидашњим притиском пред дуел са Емполијем у гостима.

Међутим, на месту где Јуве није победио у претходна два гостовања, овог пута јесте захваљујући Андреи Пирлу и Алвару Морати - 0:2 у мечу 11. кола Серије А, коју је на радост свих Јувентина, Рома отворила поразом у Напуљу од 2:0.

До даљег, Јуве ће бити сам на челу табеле са 25 бодова, Рома је остала на 22, што је разлика с којом су ривали и ушли у бурну "калчо" недељу, коју је обележио пораз Јувентуса у Ђенови, у среду увече.

И не само због тога није било свеједно Алегрију до 61. минута вечерашње утакмице и гола Пирла за 0:1. Његов састав је за кратко време одиграо 0:0 на Сасуолом, доживео пораз у Лиги шампиона од Олимпијакоса, 1:0 у Атини, а онда се све закувало на "Марасију" где је Ђенова голом у последњим тренуцима утакмице нанела први лигашки пораз Јувентусу после седам месеци.

Домаћине, којима је ово трећи пораз у низу после оних у мечевима са Каљаријем и Сасуолом, докрајчио је Мората у 72. минуту за сигурних 0:2 и повратак на чело табеле, на којем је Јуве био сам још од контроверзних 3:2 у сусрету са Ромом, у Торину.

Коментари / 0

Оставите коментар