У Звезди састанчили - подршка Лалатовићу!

Звезда је у потпуном парадоксу. Аларм на “Маракани” је упаљен и то из два потпуно контрадикторна разлога. Први је чињеница да екипа лоше игра и да је испала из Купа, а други да већ после овог викенда може да буде - прва.

Фудбал 31.10.2014 | 16:20
У Звезди састанчили - подршка Лалатовићу!

И то ће свакако бити ако победи Рад бар на неколико сати, а уколико не буде победника у дуелу Партизана и Војводине о лидеру ће одлучивати гол разлика.

Тренер Ненад Лалатовић је већ најавио да је ово за његове пулене меч сезоне, а и изстог разлога је први оперативац клуба Звездан Терзић са најближим сарадницима одржао састанак са играчима пред данашњи тренинг. Разлог је био само један - “затезање” тима пред недељни дуел.

После поменутог састанка, нико није био спреман да прича о томе што је речено у свлачионици. Терзић је само кратко пренео:

"Тренер и играчи имају нашу пуну подршку. То сам желео јасно да предочим играчима. Такође циљ је да се оваква прилика не пропусти, имамо квалитет - освојићемо титулу!

Сада је на управи да покуша да обезбеди и новац за играче којима се увелико касни са исплатама и тај аларм је константно упаљен.

Коментари / 0

Оставите коментар