U Zvezdi sastančili - podrška Lalatoviću!

Zvezda je u potpunom paradoksu. Alarm na “Marakani” je upaljen i to iz dva potpuno kontradiktorna razloga. Prvi je činjenica da ekipa loše igra i da je ispala iz Kupa, a drugi da već posle ovog vikenda može da bude - prva.

Fudbal 31.10.2014 | 16:20
U Zvezdi sastančili - podrška Lalatoviću!

I to će svakako biti ako pobedi Rad bar na nekoliko sati, a ukoliko ne bude pobednika u duelu Partizana i Vojvodine o lideru će odlučivati gol razlika.

Trener Nenad Lalatović je već najavio da je ovo za njegove pulene meč sezone, a i izstog razloga je prvi operativac kluba Zvezdan Terzić sa najbližim saradnicima održao sastanak sa igračima pred današnji trening. Razlog je bio samo jedan - “zatezanje” tima pred nedeljni duel.

Posle pomenutog sastanka, niko nije bio spreman da priča o tome što je rečeno u svlačionici. Terzić je samo kratko preneo:

"Trener i igrači imaju našu punu podršku. To sam želeo jasno da predočim igračima. Takođe cilj je da se ovakva prilika ne propusti, imamo kvalitet - osvojićemo titulu!

Sada je na upravi da pokuša da obezbedi i novac za igrače kojima se uveliko kasni sa isplatama i taj alarm je konstantno upaljen.

Komentari / 0

Ostavite komentar