Примера: Реал у серији, Барса вида ране

У суботу ће у Примери бити одигране четири утакмице, а због обавеза у Лиги шампиона на терен ће најбољи шпански клубови.

Фудбал 31.10.2014 | 20:30
Примера: Реал у серији, Барса вида ране

Мадридски Реал је у серији од десет победа у свим такмичењима и потеру за Барселоном наставља у Гранади. Све осим убедљивог тријумфа гостију, који на листи повређених има Бејла, Коентраа и Хесеа, било би прворазредно изненађење. Гранада има само 9 бодова из исто толико утакмица, а ремијем у прошлом колу прекинула је низ од четири пораза. Домаћин је у претходних шест утакмица једном победио Мадриђане, уз пет пораза.

Актуелни шампион Атлетико Мадрид за водећом Барселоном заостаје два бода, али према речима тренера Дијега Симеонеа реално је да се његов тим бори за треће место.

"Јорганџије" у Мадриду против Кордобе, на чијој клупи од скоро седи Мирослав Ђукић, желе да упишу и четврти узастопни тријумф. Гости са Елчеом и Левентеом деле последње место на табели и још не знају за победу у првенству.

Барселона је после пораза у Ел Класику добила друштво на врху табеле (Севиља). Прилику за поправни имаће против одличне Селте, коју је до летос предводио садашњи тренер Каталонаца Луис Енрике. Барса је у минулих осам утакмица препустила само бод тиму из Вига.

Суботњи програм затварају Реал Сосиједад и Малага. Баскијци играју испод очекивања и остварили су само једну победу у првенству. Пост у Сан Себастијану траје већ шест утакмица, док је Малага подигла форму и везала три победе. Традиција је на страни домаћина. Сосиједад, наиме, није поражен од Малаге већ шест мечева (четири победе и два ремија).

Коментари / 0

Оставите коментар