Послије 19 година: Разводи се Саво МИлошевић?

Саво Милошевић се наводно разводи од супруге Весне након 19 година брака.Некадашњи фудбалер и директор млађих репрезентативних селекција Србије Саво Милошевић (42), наводно се разводи од супруге Весне са којом има троје деце.

Република Српска 31.10.2014 | 12:16
Послије 19 година: Разводи се Саво МИлошевић?

И раније су медији писали о разводу пара, али овог пута су те приче "поткрепљене доказима" међу којима су чињеница да Саво и Весна скоро годину дана нису усликани заједно, да је Весна Милошевић прошле недеље била на модној ревији, а Саво на сахрани стрица у Бијељини, али и фотографије које су објављене пре отприлике месец дана на којима се виде Саво и непозната бринета у проводу...

Ни некадашњи фудбалер ни његова супруга нису желели да коментаришу овај "последњи развод у низу", али су неименовани извори блиски пару открили листу да њихова веза не функционише већ годину дана."Они су раније излазили заједно, сада излази свако са својим друштвом. Весна је ове године била месец дана на летовању са другарицама, док је Саво био неколико дана у Црној Гори са својим друговима. Често је почео да излази и увек су у друштву и неке девојке.Односи су им захладнели и то не могу да сакрију, али се труде због деце да буду у коректним односима", рекао је неименовани извор близак Сави Милошевићу.

Саво Милошевић је пре две године открио да је и даље заљубљен у своју супругу Весну, али је тада признао да се они не слажу ни у чему.

"У једном се слажемо, а то је да се ни у чему не слажемо!". Он је тада коментарисао и приче о разводу: "Чујем да се прича да се разводим и да имам петоро ванбрачне деце. Било је девојака, али ја сам, нажалост, ожењен човек, имам троје деце и не могу да се бавим детаљима и да то озбиљно схватим".Саво и Весна имају троје деце - Николу (17), Исидору (14) и Бориса (7).

Извор: Мондо

Коментари / 0

Оставите коментар