Poslije 19 godina: Razvodi se Savo MIlošević?

Savo Milošević se navodno razvodi od supruge Vesne nakon 19 godina braka.Nekadašnji fudbaler i direktor mlađih reprezentativnih selekcija Srbije Savo Milošević (42), navodno se razvodi od supruge Vesne sa kojom ima troje dece.

Republika Srpska 31.10.2014 | 12:16
Poslije 19 godina: Razvodi se Savo MIlošević?

I ranije su mediji pisali o razvodu para, ali ovog puta su te priče "potkrepljene dokazima" među kojima su činjenica da Savo i Vesna skoro godinu dana nisu uslikani zajedno, da je Vesna Milošević prošle nedelje bila na modnoj reviji, a Savo na sahrani strica u Bijeljini, ali i fotografije koje su objavljene pre otprilike mesec dana na kojima se vide Savo i nepoznata brineta u provodu...

Ni nekadašnji fudbaler ni njegova supruga nisu želeli da komentarišu ovaj "poslednji razvod u nizu", ali su neimenovani izvori bliski paru otkrili listu da njihova veza ne funkcioniše već godinu dana."Oni su ranije izlazili zajedno, sada izlazi svako sa svojim društvom. Vesna je ove godine bila mesec dana na letovanju sa drugaricama, dok je Savo bio nekoliko dana u Crnoj Gori sa svojim drugovima. Često je počeo da izlazi i uvek su u društvu i neke devojke.Odnosi su im zahladneli i to ne mogu da sakriju, ali se trude zbog dece da budu u korektnim odnosima", rekao je neimenovani izvor blizak Savi Miloševiću.

Savo Milošević je pre dve godine otkrio da je i dalje zaljubljen u svoju suprugu Vesnu, ali je tada priznao da se oni ne slažu ni u čemu.

"U jednom se slažemo, a to je da se ni u čemu ne slažemo!". On je tada komentarisao i priče o razvodu: "Čujem da se priča da se razvodim i da imam petoro vanbračne dece. Bilo je devojaka, ali ja sam, nažalost, oženjen čovek, imam troje dece i ne mogu da se bavim detaljima i da to ozbiljno shvatim".Savo i Vesna imaju troje dece - Nikolu (17), Isidoru (14) i Borisa (7).

Izvor: Mondo

Komentari / 0

Ostavite komentar