Симеоне: 3. мјесто је наша реалност!

Тренер мадридског Атлетика Дијего Симеоне рекао је да његови играчи морају да забораве успехе из прошле сезоне и окрену се ка садашњости, уколико мисле да још више напредују. Изабраници аргентинског стручњака прошле сезоне су на сензационалан начин освојили титулу првака Шпаније и стигли до финала Лиге шампиона у којем су након продужетака поражени од градског ривала Реала са 4:1.

Фудбал 31.10.2014 | 17:30
Симеоне: 3. мјесто је наша реалност!

"Најбоље би било да архивирамо све што се десило у прошлој сезони и да се фокусирамо на реалност, борбу са Валенсијом и Севиљом за треће место. Морамо стално да побеђујемо уколико мислимо да будемо на врху табеле. Не смемо да дозволимо Севиљи и Валенсији да нам одмакну, пошто имамо густ распоред због Лиге шмапиона", рекао је Симеоне за шпански лист Ас.

Симеоне је истакао да је клуб од његовог доласка, крајем 2011. године, много напредовао и да расте из дана у дан.

"Када сам дошао сви смо имали идеју да дигнемо клуб на виши ниво. Реткост је видети да нека екипа оволико пуно напредује за кратко време. Сада смо сметња многим врхунским тимовима и никоме није лако да игра против Атлетика", закључио је Симеоне.

"Јорганџије" се после девет кола Примере налазе на петом месту на табели са 20 освојених бодова и деле то место са екипом Валенсије.

Коментари / 0

Оставите коментар