Simeone: 3. mjesto je naša realnost!

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da njegovi igrači moraju da zaborave uspehe iz prošle sezone i okrenu se ka sadašnjosti, ukoliko misle da još više napreduju. Izabranici argentinskog stručnjaka prošle sezone su na senzacionalan način osvojili titulu prvaka Španije i stigli do finala Lige šampiona u kojem su nakon produžetaka poraženi od gradskog rivala Reala sa 4:1.

Fudbal 31.10.2014 | 17:30
Simeone: 3. mjesto je naša realnost!

"Najbolje bi bilo da arhiviramo sve što se desilo u prošloj sezoni i da se fokusiramo na realnost, borbu sa Valensijom i Seviljom za treće mesto. Moramo stalno da pobeđujemo ukoliko mislimo da budemo na vrhu tabele. Ne smemo da dozvolimo Sevilji i Valensiji da nam odmaknu, pošto imamo gust raspored zbog Lige šmapiona", rekao je Simeone za španski list As.

Simeone je istakao da je klub od njegovog dolaska, krajem 2011. godine, mnogo napredovao i da raste iz dana u dan.

"Kada sam došao svi smo imali ideju da dignemo klub na viši nivo. Retkost je videti da neka ekipa ovoliko puno napreduje za kratko vreme. Sada smo smetnja mnogim vrhunskim timovima i nikome nije lako da igra protiv Atletika", zaključio je Simeone.

"Jorgandžije" se posle devet kola Primere nalaze na petom mestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova i dele to mesto sa ekipom Valensije.

Komentari / 0

Ostavite komentar