Јахјага не долази у Београд

Председница Косова Атифета Јахјага неће доћи у посету у Београд.

Србија 30.10.2014 | 16:29
Јахјага не долази у Београд

Јахјага је требало да дође у Београд на састанку Европске групе трилатералне комисије који се одржава од 31. октобра до 2. новембра.

Почетком октобра косовски медији су пренели информацију да ће косовска председница Атифете Јахјага доће у Београд 1. новембра на састанак који организује Европска комисија.

Поред премијера Александра Вучића и министарке за саобраћај Зоране Михајловић, на овај скуп је најављен долазак важних званица, као што су доскорашњи премијер Италије Марио Монти, председник Голдман Сакса Питер Садерленд, гувернер Националне банке Белгије Лук Коен. 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Марко

30.10.2014 21:31

Па је ли то залите сто вам неце доци некаква Јахјага? Па сто це вам. Она не припада никаквој дрзави а поготово српском народу. По белом свету се хвалила како це "њена земља" брзо напредовати ка ЕУ.Зар Србија мозе разговарати сама са собом,то је ван памети.Оцигледно је неко пореметио дневни ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

01.11.2014 06:49

Тони Србијо тони, а онда се хвали да нисте и нећете никада Косово да направите државом , али радите управо тако већ сте сви на кољенима , албанци вас изазивају у Београду, отимају вам имовину, а власт и даље заварава свој народ. хе хе хе цинизма све гори политичар од горег.

ОДГОВОРИТЕ