Jahjaga ne dolazi u Beograd

Predsednica Kosova Atifeta Jahjaga neće doći u posetu u Beograd.

Srbija 30.10.2014 | 16:29
Jahjaga ne dolazi u Beograd

Jahjaga je trebalo da dođe u Beograd na sastanku Evropske grupe trilateralne komisije koji se održava od 31. oktobra do 2. novembra.

Početkom oktobra kosovski mediji su preneli informaciju da će kosovska predsednica Atifete Jahjaga doće u Beograd 1. novembra na sastanak koji organizuje Evropska komisija.

Pored premijera Aleksandra Vučića i ministarke za saobraćaj Zorane Mihajlović, na ovaj skup je najavljen dolazak važnih zvanica, kao što su doskorašnji premijer Italije Mario Monti, predsednik Goldman Saksa Piter Saderlend, guverner Nacionalne banke Belgije Luk Koen. 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Marko

30.10.2014 21:31

Pa je li to zalite sto vam nece doci nekakva Jahjaga? Pa sto ce vam. Ona ne pripada nikakvoj drzavi a pogotovo srpskom narodu. Po belom svetu se hvalila kako ce "njena zemlja" brzo napredovati ka EU.Zar Srbija moze razgovarati sama sa sobom,to je van pameti.Ocigledno je neko poremetio dnevni red.

ODGOVORITE
Name

Milojko-Banja luka

01.11.2014 06:49

Toni Srbijo toni, a onda se hvali da niste i nećete nikada Kosovo da napravite državom , ali radite upravo tako već ste svi na koljenima , albanci vas izazivaju u Beogradu, otimaju vam imovinu, a vlast i dalje zavarava svoj narod. he he he cinizma sve gori političar od goreg.

ODGOVORITE