Видео: 'Слепи' судија излудео Стојановића!

Арбитар меча између Генка и Лирса направио једну од највећих судијских грешака ове сезоне у европском фудбалу. Домаћина частио голом, иако се лопта после шута Кагеа одбила 30 центиметра испред гол линије.

Фудбал 30.10.2014 | 09:20
Видео: 'Слепи' судија излудео Стојановића!

Каква неправда је начињена Славиши Стојановићу и Бобану Бајковићу на гостовању Генку! Бивши тренер и голман црвено – белих доживели су са својим Лирсом очекиван пораз на „Кристал Арени“ (0:3), али ће се дуел у Генку памтити по једној од најконтровезнијих судијских одлука у Европи ове сезуне.

Арбитар Виму Свет направио је велику грешку у 66.минуту када је после одличног шута Херве Кагеа показао на центар. Иако је лопта после Кагеовог пројектила завршила на пречки, а потом се одбила добрих 30 центиметара испред гол линије, Смет је домаћина сусрета почастио голом. Публика у Генку је у неверици гледала шта се дешава, док је Стојановић, познат по одмореном понашању, тотално изгубио контролу. Правда је била на његовој страни, али је Стојановић због приговора остатак меча морао да посматра са тирбина.

„Врло сам љут, али не могу сад ништа да променим. Био сам јако изненађен када сам видео да је арбитар признао гол. Сви на стадиону су видели да је лопта одскочила испред гол линије“, поручио је Стојановић.

Коментари / 0

Оставите коментар